Εγω εχω βαλει xenon και μεχρι στιγμης κανενα προβλημμα με τα νερα , αν και εχει φαει αρκετες βουτες.
Με τις Η4 λαμπες που φοραμε υπαρχει ενα θεμα. Η λαμπες αυτες για τα μεσαια και τα μεγαλα φωτα δεν ειναι ξεχωριστες αλλα μια λαμπα. Οποτε βαζοντας xenon, εχουμε τρεις επιλογες (και βεβαια αναλογες τιμες).
α)Η βαζουμε μια xenon σε καθε φαναρι οποτε εχουμε μεσαια φωτα, αλλα καθολου μεγαλα, με τιμες περιπου στα 100-150 ευρω
β) Υπαρχει τυπος λαμπας xenon η οποια εχουμε και μεσαια και μεγαλα φωτα, η οποια στην ουσια μολις αναβουμε την μεγαλη σκαλα, σηκωνεται λιγες μοιρες προς τα πανω και φεγγει μακρυτερα. Τιμες περιπου 50-100 ευρω ακριβοτερα απο την πρωτη περιπτωση. Υπαρχει φημη (και μου ακουγεται λογικο και εμενα) οτι λογω του μηχανισμου που ανεβοκατεβαζει την λαμπα, εχει μεγαλη ευπαθεια ειδικα οταν προοριζεται για εκτος δρομου οχημα.
γ)Δυο ξεχωριστες λαμπες (μια για μεσαια και μια για μεγαλη σκαλα) με κοστος περιπου διπλασιο της πρωτης περιπτωσης.
Εχω ακουσει οτι εχουν βγει και λαμπες xenon Η4 και δουλευουν οπως οι συμβατικες, αλλα δεν το εχω ψαξει περισσοτερο.
Εγω χρησιμοποιω τα xenon της δευτερης περιπτωσης, οχι λογω επιλογης μου, αλλα λογω του κουμπαρου μου που μου τα εκανε δωρο!!! Να'ναι καλα να μου κανει τετοια δωρα!!! Παντως εδω και 6 μηνες που τα εχω δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα. Δουλευουν αψογα, και απο αποδοση, οπως ειναι λογικο, καμια σχεση με τα μαμα φωτα!
Ελπιζω να βοηθησα...