0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Menia στις Μάρτιος 27, 2007, 00:29Ψψψψιιιιττττ! Τι κάνετε εδώ καλέ; Βρήκατε χρόνο να τα πιείτε μόνοι σας οι άντρες κ ξεσαλώσατε; Για μαζευτείτε κ συνετιστείτε γιατί ως γυναίκα με αλληλεγγύη στο φύλο της, θα ενημερώσω τις δικές σας Βέβαια, πάντα υπάρχει τρόπος μετάνοιας από μέρους σας.. μπάρμαν, βάλε ένα υποβρύχιο γιατί έχω αϋπνίες καλα ακομα και στην μερα των γενεθλιων μου θα με δωσεις ωραια φιλεναδα μου εισαι!!!!!
Ψψψψιιιιττττ! Τι κάνετε εδώ καλέ; Βρήκατε χρόνο να τα πιείτε μόνοι σας οι άντρες κ ξεσαλώσατε; Για μαζευτείτε κ συνετιστείτε γιατί ως γυναίκα με αλληλεγγύη στο φύλο της, θα ενημερώσω τις δικές σας Βέβαια, πάντα υπάρχει τρόπος μετάνοιας από μέρους σας.. μπάρμαν, βάλε ένα υποβρύχιο γιατί έχω αϋπνίες
φαε εχει φτιαξει κεφτεδακια ο μαχος με τα χερακια του .......κανει προπονηση
Παράθεση από: kranas (x-nikos) στις Μάρτιος 27, 2007, 00:47φαε εχει φτιαξει κεφτεδακια ο μαχος με τα χερακια του .......κανει προπονηση κεφτεδακια ξερω να κανω ρε!!! εσυ ξερεις να κανεις παστιτσιο? αμα ξερεις οταν θα ερθω το Μαϊο να με φιλεψεις να δοκιμασω πατσιτσιο απο τα χερακια σου Παράθεση από: kranas (x-nikos) στις Μάρτιος 27, 2007, 00:57σε αυτες τις δυσκολες συνταγες ειδικος ειναι ο τζι σι θελει να τον φωναζω με ελληνικα ετσι μου ειπε τρομαρα του!!!!!!
σε αυτες τις δυσκολες συνταγες ειδικος ειναι ο τζι σι θελει να τον φωναζω με ελληνικα ετσι μου ειπε τρομαρα του!!!!!!
Εφτασε!!!!!!!!!!!!!!!! αντε να βαλω και εγω ενα δικο μου ουισκακι (dimble)με νερο και παγο σε μακρυ.
Υ.Γ. Η νεαρά την άλλη φορά με τον κηδεμόνα της, ή να αλλάξουμε πορτιέρη ?
Το μαγαζί άνοιξε για σκούπισμα Αυτοί οι χθεσινοβραδυνοί αλήτες , χάλια το αφήσανε το καταγώγιο Ραντεβού το βράδυ, με νέα barwoman και ενα barman για την Μένια (έτσι μετά δεν θα μας δώσεις )