Αποστολέας Θέμα: 1η "Προ-πίτα" Βόλτα στη Λ. Πλαστήρα!!  (Αναγνώστηκε 3138 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Menia

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Γυναίκα
  • www.jimnyclub.com
1η "Προ-πίτα" Βόλτα στη Λ. Πλαστήρα!!
« στις: Ιανουάριος 12, 2008, 00:00 »
Την Κυριακή 13/1 (σε λίγες ώρες δηλαδή) θα πάμε στη Λίμνη Πλαστήρα για μια πρώτη αναγνωριστική βολτούλα πριν την πίτα >yes05
Θα ψάξουμε για καμιά καλή διαδρομούλα, βατή για όλους κ βέβαια, θα αναζητήσουμε την καταλληλότερη ταβέρνα - ψησταριά για την κοπή της πίτας μας  >e0140<
Sorry που βάζω το θέμα κάπως αργά, αλλά οι δουλειές δεν επιτρέπουν μακροπρόθεσμο προγραμματισμό  :) Εξάλλου, καμιά φορά τα ξαφνικά είναι τα καλύτερα   ;D
Όσοι πιστοί προσέλθετε  >fygame<

1. wolf + family
2. Menia + Βούλα + Γιάννης
3. Φίλοι απ' το Trikala 4x4 off-road club
Τα πράγματα είναι απλά..

Αποσυνδεδεμένος big-terios

• Jimny
Απ: 1η "Προ-πίτα" Βόλτα στη Λ. Πλαστήρα!!
« Απάντηση #1 στις: Ιανουάριος 12, 2008, 00:21 »
Θα είμαι στα μέρη εκεί γύρω για δουλειές και για τεσταρίσματα. Μίλησα και με wolf. Αν προλάβω θα σας δω από κοντά  cl
Brat president
www.braters.gr
Όπου οι άλλοι σταματάνε εμείς προχωράμε :):):):)

Ευρυτανία TEAM   :D

Έρχετε το B-S :-O

Αποσυνδεδεμένος Menia

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #2 στις: Ιανουάριος 12, 2008, 00:28 »
Ωραία!  >12179
Τα πράγματα είναι απλά..

Αποσυνδεδεμένος Menia

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #3 στις: Ιανουάριος 13, 2008, 18:36 »
Περάσαμε φανταστικά, κάναμε μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή, καταλήξαμε σε πίστα κ τώρα πεινάω κ θα σας γράψω νέα κ φώτο αύριο  pro_v
Τα πράγματα είναι απλά..

Αποσυνδεδεμένος russo

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #4 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 01:50 »
καταλήξαμε σε πίστα

:o :o :o  Πίσταααα στο ρέμα της Καρελούς ? ή έχω χάσει τη συνέχεια ?
Γιώργος Ρούσσος

Αποσυνδεδεμένος Menia

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #5 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 11:05 »
καταλήξαμε σε πίστα

:o :o :o  Πίσταααα στο ρέμα της Καρελούς ? ή έχω χάσει τη συνέχεια ?

Who is Καρελού  ??? Εγώ μόνο την κουρελού ξέρω  lol
Τα πράγματα είναι απλά..

Αποσυνδεδεμένος Menia

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #6 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 11:49 »
Λοιπόν, έχουμε κ λέμε:

Ξύπνημα στις 8.30 κ ενώ ετοιμάζομαι δέχομαι τηλ. με την ατάκα "άκυρο!". Άκυρο, τι άκυρο  ??? Άκυρη η εκδρομή μου λένε λόγω ασθενείας oops
Όχι ρε γμτ αναρωτιέμαι αλλά δε χαλιέμαι, θα πάμε προς χιονοδρομικό λέω για κανένα έλκηθρο  snow2
Μετά από κανά μισάωρο ξανά τηλ. με ευχάριστα νέα: "Όλα καλά τώρα, πάμε"
Βενζίνη, cb, αντάμωση με το καλά εξοπλισμένο terrano, pmr, τοστάκι κ  >fygame<

Ακολουθούμε τη διαδρομή από Πύλη προς Λ. Πλαστήρα, πολύ όμορφη με θέα. Φτάνουμε στην Πεζούλα, στάση, βγαίνουν οι χάρτες κ αναζητούμε στο gps μια προσιτή διαδρομή (αναζητώντας κ μια διαρομή που είχε προτείνει ο russo). Τελικά διαπιστώνουμε ότι λίγο πιο κάτω ξεκινούσε μια καλή κ ενδιαφέρουσα κ βάσει gps κατέληγε πάλι στην Πεζούλα. Ωραία λέμε κ μπαίνουμε χωματόδρομο. Στην αρχή όλα καλά κ εύκολα - υπήρξε κάποιο μπέρδεμα σε διασταυρώσεις όπου το gps έχανε σήμα αλλά δεν πτοηθήκαμε - ενώ αργότερα άρχισαν να δυσκολεύουν τα πράγματα  >c082
Χιόνι με πάγο που όσο προχωρούσαμε αυξανόταν, ταυτόχρονα με τη λάσπη κ η θέα του terrano μπροστά μου να βυθίζεται σε αυτήν με ανησύχησε - πάλι καλά λέω που έχω jimny κ δε φοβάμαι τίποτα  >glentia>
Κάποιες προϋπάρχουσες ροδιές (καθότι αντιπυρική, οπότε όλο κ κάποιο όχημα θα είχε περάσει) σιγά σιγά εξαφανίζονταν κ το χίονι έκρυβε καλά τα επικίνδυνα σημεία. Έφτασε η στιγμή που αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε άλλο, καθώς το εργοστασιακό jimny δύσκολα θα "έσωζε" το terrano αν χρειαζόταν (που μάλλον το αντίθετο θα χρειαζόταν, αλλά λέμε τώρα)  sfr
Η φύση για άλλη μια φορά ήταν καταπληκτική, με τα έλατα να ακουμπούν τα αυτοκίνητά μας κ το παγωμένο χιόνι να "σπάει" χαρακτηριστικά κάτω από τις ρόδες μας, ενώ κάθε πέρασμα κ βύθισμα σε λάσπη δημιουργούσε αυτό το χαρακτηριστικό αίσθημα εγρήγορσης για το "περνάω ή δεν περνάω - τι θα κάνω για να μην κολλήσω - απαλά κ σταθερά το γκάζι σου λέω!!". Επιστρέψαμε στη λίμνη για τοστ, μανταρίνια, μπουγάτσες κ καφέδες. Μαθαίνουμε ότι η παρέα του Trikala off-road club 4x4 βρίσκεται σε πίστα 4x4 κ enduro (την έχουν διαμορφώσει πολύ όμορφα μόνοι τους) στο Ρίζωμα Τρικάλων κ λέμε να περάσουμε. Μόλις φτάνουμε (ούτε που συστηθήκαμε  ;D) μου λένε "Θα μπεις;" "Άντε να μπω, ωραία μου φαίνεται (κ εύκολα - αυτό το είπα από μέσα μου  ;))" Ακολούθησα τη σημειωμένη διαδρομή κ μόλις βγήκα φεύγουμε όλοι κ πάμε λίγο πιο δίπλα σε πραγματικά ενδιαφέροντα εμπόδια. Εκεί άρχισαν οι πιο σκληροπυρηνικοί να τα βάζουν κ κάποιοι να τα.. σπάνε  >plaka/
Μετά ακολούθησαν τα γνωστά.. πεινάσαμε κ φάγαμε  loula

Συμπεράσματα & highlights: 
1. Η διαδρομή που ακολουθήσαμε από Πεζούλα πιστεύω είναι πολύ καλή για τα πιο φτιγμένα αυτοκίνητα της παρέας, καθώς τα εργοστασιακά θα τα βρουν σκούρα από ένα σημείο κ μετά - ειδικά αν ρίξει κ άλλο χιόνι, που αναμένεται από το τέλος της βδομάδας
2. Το jimny είναι το καλύτερο  >xalara<
3. Το terrano είναι εξαιρετικό (εξοπλισμένο)  10806>
4. Ο wolf κ οι οδηγίες του, που είναι πάντα καταλυτικές
5. Το τοστ με αντζούγιες
6. Οι προτεινόμενες διαδρομές του russo
7. Η έκπληξη κ έκρηξη αδρεναλίνης του "νεοφώτιστου" στο off-road Γιάννη
8. Τα ποδήλατα για τη λίμνη
9. Η πίστα στο Ρίζωμα κ η παρέα των παιδιών
10. Η επόμενη Κυριακή με νέα διαδρομή  >yes05

Παρακαλώ κ.κ. admins να μου δώσετε χώρο για τις φώτο ή κάποιο άλμπουμ γιατί δεν έχω  :'(
Τα πράγματα είναι απλά..

Αποσυνδεδεμένος admin

• Ομάδα Διαχείρισης.
  • Jimny
  • Φύλο: ’ντρας
    • Jimnyclub.com
« Απάντηση #7 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 13:41 »

Παρακαλώ κ.κ. admins να μου δώσετε χώρο για τις φώτο ή κάποιο άλμπουμ γιατί δεν έχω  :'(

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι έχεις ήδη χώρο????  ha ha ha ha
http://www.jimnyclub.com/gallery/main.php?g2_itemId=25822
Jimnyclub.com

Αποσυνδεδεμένος Menia

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #8 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 14:15 »

Εμένα πάλι γιατί μου φαίνεται ότι έχεις ήδη χώρο????  ha ha ha ha
http://www.jimnyclub.com/gallery/main.php?g2_itemId=25822

Μα κύριε admin, εκεί δεν έχω άλλο χώρο, γέμισε!! Θέλω να ανεβάσω τόσες φώτο! Μη στερείς από το λαό προ-πίτα υλικό  lol
Τα πράγματα είναι απλά..

Αποσυνδεδεμένος wolf

• Jimny
« Απάντηση #9 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 14:23 »
οχι βρε...μην βαζεις φωτο......δεν θα ερθει ο κουμπαρος μου αμα δει τις φωτογραφιες....
Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος wolf

• Jimny
« Απάντηση #10 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 14:29 »
το λεπον....ολα ηταν υπεροχα.....αυτα τα τοστ με αντζουγιες ηταν το κατι αλλο...... cl cl cl cl
οσο για την διαδρομη....μας τα χαλασε το καταραμενο μηχανημα καποια στυγμη και δεν καναμε οσα θελαμε.....το βραδυ κατα της 12 θα φευγαμε απο εκει.....βενζινα ειχαμε....φαγητο ειχαμε...βιταμινη C ειχαμε ......καλη παρεα.....ε αν ειχαμε και ενα gps να μην χαλασει.....θα ηταν υπεροχα.....
το ασχημο ηταν οτι ειδε η Μενια ποσο ευκολα σπαει ενας αξωνας μεταδωσης απο ζιμνι... 87 87 87 87
εγω με την σειρα μου να πω ενα μεγαλω ευχαριστω στη Μενια γα την παρεα της....(που με ανεχετε)
και στην proraid για την παραχωρηση του πυροσβεστικου......αν και με το σαμι θα βγαζαμε ολη την διαδρομη και ας αναγκαζωμουνα να ειχα μονιμα δεμενη πισω μου τη Μενια.... 87 87 87 87 87
Μη διαπληκτίζεσαι με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει στο τέλος λόγω εμπειρίας

Αποσυνδεδεμένος Menia

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #11 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 15:49 »

.....αυτα τα τοστ με αντζουγιες ηταν το κατι αλλο...... cl cl cl cl
...βιταμινη C ειχαμε....
το ασχημο ηταν οτι ειδε η Μενια ποσο ευκολα σπαει ενας αξωνας μεταδωσης απο ζιμνι... 87 87 87 87
.......αν και με το σαμι θα βγαζαμε ολη την διαδρομη και ας αναγκαζωμουνα να ειχα μονιμα δεμενη πισω μου τη Μενια.... 87 87 87 87 87

Χου χου χου, ευθυμήσαμε πάλι  >h09

Αφού ήταν όλα τόσο καλά, δεσμεύσου δημοσίως ότι θα ξαναπάμε την επόμενη Κυριακή για ακόμα περισσότερη εξερεύνηση  ;D
Τα πράγματα είναι απλά..

Αποσυνδεδεμένος wolf

• Jimny
« Απάντηση #12 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 18:14 »
ετσι και αλλιος θα παμε........το θεμα ειναι ποιος απο τους δυο μας θα επιστρεψει..... ha ha ha ha ha ha

αφου ξερεις οτι σε αγαπω και δεν θα σε αφησω εκει πανω να σε φανε τα μεταλαγμενα σκυλια...... lol lol lol lol lol lol

ετοιμασου για την επωμενη Κυριακη........με περισοτερες γρατσουνιες...... t4 t4 t4 t4 t4 t4

Αποσυνδεδεμένος Menia

• NewsLetter
  • Jimny
  • www.jimnyclub.com
« Απάντηση #13 στις: Ιανουάριος 14, 2008, 22:23 »
Το επόμενο σκ περιμένω Ελενίτσα - δοκιμασμένη συνοδηγός - ξέρεις τι σημαίνει αυτό, οπότε έκλεισε  ;)
Θα ανεβάσω θέμα αύριο  j12
Τα πράγματα είναι απλά..

Αποσυνδεδεμένος big-terios

• Jimny
« Απάντηση #14 στις: Ιανουάριος 15, 2008, 00:58 »
Μάλιστα ωραίες διαδρομές από ότι άκουσα. Χμ κανένα δύσκολο κομματάκι έτσι για παιχνιδάκι θα έχουμε?
Brat president
www.braters.gr
Όπου οι άλλοι σταματάνε εμείς προχωράμε :):):):)

Ευρυτανία TEAM   :D

Έρχετε το B-S :-O