Προσφάτως άλλαξα τις λάμπες πορείας του Jimny μιας και σε εκδρομή με φίλους μου κάηκε η δεξιά (μετά από 5 χρόνια +) ... επειδή όταν αγόρασα το αυτοκίνητο φορούσε τις PIΑA Xtreme White και ήμουν απόλυτα ευχαριστημένος με το φωτισμό (δουλεύανε στα 4150 Kelvin και στην κυριολεξία ήταν λές και φορούσε Xenon) αποφάσισα να την ψάξω με τις συγκεκριμένες και να βρώ κάτι που από την ίδια την εταιρία προτείνεται για off road χρήση.
Κατέληξα λοιπόν στις PIΑΑ Chrome Mirror White (δουλεύουν στα 4100 Kelvin), τις παρήγγειλα από Αγγλία μιας και στην Ελλάδα δεν εισάγονται και με 80κάτι ευρώ ήρθαν σε 5 μέρες. Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό και πραγματικά με έχει αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο.
Επίσης με τη βοήθεια του φίλτατου Χάρη πέρασα στη μάσκα του καπό και δύο προβολείς καρφιά 12v 55w, αντιγραφές της HELLA (κόστος απόκτησης μετά παρελκομένων 50 ευρώ), έτσι ώστε όταν χρειάζεται σε βραδυνές περιηγήσεις να αυξάνεται ο φωτισμός και να βλέπω κομματάκι μακρύτερα για να ξέρουμε και τι μας περιμένει.
Για τα πλαινά κομμάτια μέχρι στιγμής με καλύπτουν οι εργοστασιακοί προβολείς ομίχλης χωρίς βέβαια να είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Εν καιρώ θα ψάξω μια λύση και γι αυτά