0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είμαι σε μια φάση άρνησης... Αν δε πουλήσω σύντομα το Σαμι, θα αρχίσω να του χώνω πάλι λεφτά.... Πάρτε το καποιος ρε παιδιά.... αντε, γιατί έχω 1 χρόνο ακριβώς που δεν του έχω προσθέσει τίποτα σοβαρό ...... 9500 μόνο.... αντε γιατί αυτά που γυρνάνε στο μυαλό μου να του κάνω, πάνε γύρω στα 3000 .... μπας και τα γλυτώσω...
Παράθεση από: Χάρης στις Σεπτέμβριος 01, 2010, 16:19Είμαι σε μια φάση άρνησης... Αν δε πουλήσω σύντομα το Σαμι, θα αρχίσω να του χώνω πάλι λεφτά.... Πάρτε το καποιος ρε παιδιά.... αντε, γιατί έχω 1 χρόνο ακριβώς που δεν του έχω προσθέσει τίποτα σοβαρό ...... 9500 μόνο.... αντε γιατί αυτά που γυρνάνε στο μυαλό μου να του κάνω, πάνε γύρω στα 3000 .... μπας και τα γλυτώσω... Μη τρελαίνεσαι βρε σύ και περνάνε πράγματα κάκα απο το μυαλό σου...Πάρε το δικό μου που είναι ακριβώς όπως το θές...
Πίνω καφέδες από το πρωί... κάποιος φταίει..... Jimever τον λένε....
Παράθεση από: Χάρης στις Απρίλιος 03, 2011, 16:11Πίνω καφέδες από το πρωί... κάποιος φταίει..... Jimever τον λένε.... Τι έκανα πάλι εγώ...?
Παράθεση από: jimever στις Απρίλιος 03, 2011, 21:00Παράθεση από: Χάρης στις Απρίλιος 03, 2011, 16:11Πίνω καφέδες από το πρωί... κάποιος φταίει..... Jimever τον λένε.... Τι έκανα πάλι εγώ...? Ετρωγες σαλιγκάρια (νηστήσιμα) ενώ πότιζες τους άλλους ρακόμελα.... με νηστίσιμη συνοδεία...