Αποστολέας Θέμα: ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ ΜΕ .COM .... ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!  (Αναγνώστηκε 111480 φορές)

0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
  • Φύλο: Άντρας
Τι ψάχνεις ακριβώς? Έχουμε κάποιες άκρες αλλά γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος...
Ψάχνω κάτι σε πλαστικό,(fiberglass), μεταχειρισμένο ή και καινούργιο με ευκολία δόσεων, απο 6 εώς 8 μέτρα και απο 25.000 εώς 40.000 με ή χωρίς μηχανές, σίγουρα με καμπίνα και σίγουρα ικανό για "καιρό"( άσχημες καιρικές συνθήκες), όχι για βολτίτσες στα παράλια... ;)

Mήπως πρέπει να κοιτάξεις για φουσκωτό?Για τους καιρούς εννοώ... :)
Έχω φουσκωτό... ;D Το βαρέθηκα το μπουγέλο... και θέλω καμπίνα..!! ;D

Γιατί δεν υπάρχει φουσκωτό καμπινάτο? ??? www.waveboats.gr Kοστίζει λίγο παραπάνω με μηχανή Mercury 4χρονη 175hp αλλά για δές την ναυαρχίδα του.Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.Πάς και για ψάρεμα?

Εγώ έχω πολυεστερικό,το Olympic το 5,44 με μηχανή 100hp αλλά open (είμαι ψαράς γι'αυτό) και είναι σαλονικιός ο κύριος που τα παράγει.Πολύ καλά σκαφάκια και αξιόπιστα! www.olympicboats.gr Για δές τα και τα ξαναλέμε...

thanasoulas ευχαριστούμε για το κέρασμα.Επιτρέπεις έτσι? frape_
Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος 4x4er

• NewsLetter
  • Jimny
  • You go Faster, I go Everywere...
Καταρχάς να κεράσω frape_  και κατα 2ον έχω  στο πρόγραμμα να δώ το 580c το καμπινάτο!!
Mountains, seas, somewere in between...

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
Καταρχάς να κεράσω frape_  και κατα 2ον έχω  στο πρόγραμμα να δώ το 580c το καμπινάτο!!

Πολύ καλό το 580c!Δές το σοβαρά!Πλέουν πολύ καλά τα Olympic!H μηχανή που αντέχει είναι 150hp ή 175 hp?

Eυχαριστούμε για το κέρασμα.... ;)
Σε παρακαλώ πρόσεχε που πατάς,γιατί εάν δεν το κατάλαβες....πατάς τα όνειρα μου!

Αποσυνδεδεμένος 4x4er

• NewsLetter
  • Jimny
  • You go Faster, I go Everywere...

Πολύ καλό το 580c!Δές το σοβαρά!Πλέουν πολύ καλά τα Olympic!H μηχανή που αντέχει είναι 150hp ή 175 hp?

175!!! Και με αυτή το θέλω μόνο!!... Έχεις καμία φώτο-βιντεο απο το δικό σου??
 frape_ frape_
Mountains, seas, somewere in between...

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny

175!!! Και με αυτή το θέλω μόνο!!... Έχεις καμία φώτο-βιντεο απο το δικό σου??
 frape_ frape_

Πώπω με την 175 θα σκοτώνει!!!Απίστευτο κομμάτι!!!

Δεν έχω τα καλώδια του κινητού μαζί μου για να τις περάσω μέσα...εάν θες στείλε με πμ το κιν σου για να στις στείλω με mms.

Για πάμε για ένα κέρασμα απογευματινό... frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
Καλησπέρα,μην ξεχνιόμαστε... frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_

Αποσυνδεδεμένος maestria

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Γυναίκα
Ε μαγαζίιιιιιιιιι πιάσε ένα και για μέναααα! Φραπεδάκι μέτριο με γάλα παρακαλώ... cl >kafes<

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
Ε μαγαζίιιιιιιιιι πιάσε ένα και για μέναααα! Φραπεδάκι μέτριο με γάλα παρακαλώ... cl >kafes<

Ορίστε έφτασε  frape_gala

ΥΓ Our baby is 10 months,3 weeks and 1 day old!

lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol

Αποσυνδεδεμένος maestria

• NewsLetter
  • Jimny
  • Φύλο: Γυναίκα
Ωωω ευχαριστώωωωωωωωωωωω a105

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
Aπογευματινό δεν θα πιούμε σήμερα?Για πάμε  frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
Καλησπέρα... frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
Καλησπέρα και καλό μήνα (πωπώ Αύγουστος = μήνας διακοπών),απο τώρα μέχρι και τέλος του μήνα με κόβω ( καθ'ότι και Γιάννης ) "Γιάννης κερνάει... Γιάννης πίνει...". :)

Ας πιώ λοιπόν έναν  frape_  και ας κεράσω και κανέναν μπας και.... frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_

Αποσυνδεδεμένος jimever

• Jimny
Καλησπέρα,για πάμε... frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_ frape_ frape_gala freddo_

Αποσυνδεδεμένος efthimis

• NewsLetter
  • Jimny
Αντε γεια μας!!!Να'σαι καλα Γιαννη.... cl