0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
θελω και εγω 2 για τις πορτες εμπρος δεξια-αριστερα α!ειναι μαυρο το θηριο ασημι αυτοκολλητο θα ναι μπομπα α! και τι χρωσταω να τα στειλω χαρη ποσα οφειλω
Παράθεση από: LEYTERIS-RENA στις Νοέμβριος 25, 2008, 22:47θελω και εγω 2 για τις πορτες εμπρος δεξια-αριστερα α!ειναι μαυρο το θηριο ασημι αυτοκολλητο θα ναι μπομπα α! και τι χρωσταω να τα στειλω χαρη ποσα οφειλω Λευτέρη έχω να σου δώσω.Την άλλη εβδομάδα που θα έρθετε για το trial θα στο δώσω. Περισσεύει
Ναι σωστά. Στις 14Θα σου δείξω video τι έκανε το jimnάκι στην Κ2.Αφού δεν σκίστηκε πάλι καλά
Παιδιά, σήμερα θα δώ τι έχει περισσέψει και θα ενημερώσω... λίγο υπομονή αλλά νομίζω ότι είναι 5-6 ακόμη...
Παράθεση από: admin στις Νοέμβριος 26, 2008, 09:52Παιδιά, σήμερα θα δώ τι έχει περισσέψει και θα ενημερώσω... λίγο υπομονή αλλά νομίζω ότι είναι 5-6 ακόμη...Θα ηθελα ενα οοταν δεις βεβαια..!!
ΛοιπόνΒρήκα ότι εχουν απομείνει 2 car logos 1 μαύρο/ 1 ασημί (δεσμευμένο για peacerman)7 car_url 4 μαύρα/3 ασημί.ξέρω ότι δεν θα φτάσουν για όλους ... αλλά αφού είπε ο χάρης ότι μπορεί να μας φτιάξει ας δούμε πόσοι μένουν και κανονίζουμε πάλι...