0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
exo ego ena file mou, oxi me to logotypo omws.grafei www.jimnyclub.com se mayro xrwma.an to thes, sto xarizw.
παιδια καλησπερα θα ηθελα και εγω αυτοκολλητα και αν θπαρχουν μπλουζακια του club αν γινεται να μου τα στειλουν και φυσικα με το αζημιωτο.Σας ευχαριστω
Οχι η ιδεα μου ειρθε μολις τωρα...λεω να ρωτησω...απλα ελεγα μηπως μπορουσε κανεις να το φτιαξει απο εδω...!
Παράθεση από: PEACERMAN στις Νοέμβριος 25, 2008, 20:41Οχι η ιδεα μου ειρθε μολις τωρα...λεω να ρωτησω...απλα ελεγα μηπως μπορουσε κανεις να το φτιαξει απο εδω...!΄Κάτι τέτοιο εννοείς???
Εγώ το είχα φτιάξει έτσι:Μαύρο σε διαφανές αυτοκόλλητο. Μπορείτε να του αλλάξετε το χρώμα πανεύκολα στο photoshop αν είναι να μπει σε άλλο φόντοΤα κενά θα έχουν το χρώμα του αμαξώματος ή της ρεζέρβας.Υπάρχει σε μεγάλη ανάλυση 1600x1000 εδώ :http://i227.photobucket.com/albums/dd64/filippos_kos/FAKELOS_JIMNYCLUB_COM/jimnyclub.jpgΑν θυμάμαι καλά πρέπει να είχε κοστίσει 5-6 ευρώ τα 2 τεμάχια σε καλό διαφανές αυτοκόλλητο στην διάσταση που βλέπετε στην ρεζέρβα.