ΜΑΝΩΛΗ καλησπέρα,
Τα έχω σχεδόν απο τότε που πήρα το αμάξι,οπότε πρέπει να τα έχεις δει και σίγουρα «ακούσει» !!!!
Βγαίνουν οι μικρές τσέπες απο τις πόρτες οδηγού/συνοδηγού και μπαίνουν αυτά τα door-panel τα οποία βιδώνουν στην επένδυση της κάθε πόρτας.
Αν πάς σε κάποιο μαγαζί και τους πείς ,(αν δεν το ξέρουνε),οτι panel απο punto ,ή apo tsicoue fiat,κάνουν......σίγουρα θα στα βρούνε.
Επειδή θα έχεις πλέον και αποθηκευτικό χώρο στην πόρτα,με τα νεα πανελς,να σημειώσω οτι βρήσκουν λίγο στο πλαστικό καλυμματάκι του καθίσματος στο πλάι, αλλά δεν δημιουργεί αυτό κάποιο πρόβλημα. (κλείνει η πόρτα κανονικά)
Τα ηχεία που έχω τοποθετήσει, είναι 16άρια με αποσπώμενο τουϊτερ, το οποίο εχει τοποθετηθεί πάνω στο ταμπλό,χαμηλά στην κολώνα οδηγού και συνοδηγού.
Παρέα με το 10άρι sub πίσω και τον ενισχυτή κάτω από το κάθισμα μου, απέφυγα την κατασκευή αταζέρας (ή ζαρντινιέρας όπως λένε πολλοί
) και έτσι έχω καλύτερη πρόσβαση στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, το οποίο έχει ΜΟΝΙΜΑ κατεβασμένα τα πίσω καθίσματα ,λόγο υποβρύχιου εξοπλισμού, χειμώνα/καλοκαίρι.
Η αταζέρα θα ήταν πρόβλημα, για μένα.
Φιλικά
Ιωσήφ.
υγ> Τα πανελς,αν θυμάμαι καλά,είχαν περίπου κανα 40αρι ευρω. Δεν θυμάμαι καλά,γιατι είχα δώσει ενα χιλιάρικο πανελ-ηχεία-sub-φιμέ τζαμια και διάφορες άλλες ηλεκτρολογικές εργασίες.