Αποστολέας Θέμα: Φοβού τη παραλία...!!!  (Αναγνώστηκε 756 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Φοβού τη παραλία...!!!
« στις: Αύγουστος 18, 2007, 11:23 »
Δώρα μην της πας, ωστόσο...

Στην παραλία πας για να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς. Έλα όμως που σπάνια το πετυχαίνεις! Γιατί οι κίνδυνοι σε μια παραλία είναι πολλοί. Και άτιμοι.
Γι' αυτό καλύτερα να είσαι διαβασμένος.

 
 
Κίνδυνος Νο 1: «Πο, ρε π@@στη, τσούζω!»

Πάνω στα μπουκαλάκια των αντιηλιακών αναγράφεται ο δείκτης προστασίας, όχι ο δείκτης μ@λ@κίας!
Δηλαδή, αν σου λέει +30, μπορείς να κάτσεις λίγο παραπάνω στον ήλιο. Αν όμως σου λέει +6, σόρι, αλλά δέκα λεπτά είναι αρκετά για να σε γιαουρτώσουν (το βράδυ).


 

Κίνδυνος Νο 2: Αχινός!

Παραλία Αστέρα. Ένας τύπος κάνει κάτι περίεργες κινήσεις κουνγκ φου. Την ώρα που προσπαθεί να κάνει και το «γερανό» αλά Ντάνιελ Λαρούσο, ένα «ααααχχχ» ακούγεται. Αχινός. Ναι. Φταίει. Είναι γραφικός. Αλλά ήρθε αντιμέτωπος και με το λάθος του Θεού, του οποίου μια χούφτα σκαντζόχοιροι του έπεσαν στη θάλασσα.

 

Κίνδυνος Νο 3: Σήκω να δεις το πουλί της αλλαγής!

Κάποιοι φοράνε σλιπάκι και το «κρύβουν». ¶λλοι το έχουν μικρό και δεν διατρέχουν (μεγάλο) κίνδυνο. Εσύ γίνεσαι «ρόμπα». Είσαι με την γκόμενα, κοιτάς άλλες, σου σηκώνεται. Γιατί; Φυσικό; Ανθρώπινο; Σεξιστικό; Γελοίο, μεγάλε. Γελοίο!

 

Κίνδυνος Νο 4: «Παντελή, πού είναι ο Βασιλάκης;»

Τα παιδιά απαιτούν προσοχή. Διαρκή. Τόσα και τόσα γίνονται! Τόσοι ανώμαλοι κυκλοφορούν ελεύθεροι! Το να χάσεις το παιδί σου δεν είναι απλώς μια μοιραία τραγωδία, είναι μια προσωπική και ανεπανόρθωτη αμέλεια.

 

Κίνδυνος Νο 5: Γκρίνια, καβγάς, ξεφτίλα.

Είσαι με τη «δικιά σου». Δεν της μιλάς. Τι να της πεις; «Πάχυνες»; Τσατίζεται. Περνάει λίγη ώρα. Περνάνε δύο γκόμενες. Από τις καλές. Τις κοιτάς (σαν λιγούρης) και η δικιά σου σε βλέπει. Φωνάζει, ουρλιάζει, σε κάνει «ρόμπα». Απλές καθημερινές παραλιακές στιγμές.

 

Κίνδυνος Νο 6: Κι αρμενίζαμε στα πέλαγα...

Το να απομακρυνθείς με το στρώμα από την παραλία είναι υπόθεση δευτερολέπτων. Όσων χρειάζονται για να σε πάρει ο ύπνος. Κι αν τη γλιτώσεις από κανέναν τρελό με τζετ σκι, δεν αποκλείεται να βγεις στα βαθιά. Εκεί που δεν σε πιάνει το μάτι.
 

Κίνδυνος Νο 7: Σιχαμένη και γλιστερή.

Η αηδιαστική όψη της μιλάει από μόνη της. Γυαλίζει, είναι μαλακή και υγρή. Αν σε τσιμπήσει, θα πονέσεις. Θα αναγκαστείς να φύγεις και να βρεις φαρμακείο. Βαριέσαι; Οk, υπάρχει κι άλλη λύση. «Τσίσα» λέγεται. Δικά σου, κάποιου άλλου, δεν έχει σημασία.

 

Κίνδυνος Νο 8: «Κώλος έγινε το μαγιό»

Λίγα παραπάνω κιλά να έχεις «παίξει» στο γυμναστήριο ή πολλά παραπάνω κεφτεδάκια στην ταβέρνα, το μαγιό δεν θα αντέξει πολύ. Κι αν στην παραλία συνηθίζεις να στήνεσαι και να κορδώνεσαι, μπορεί και να σκιστεί. Από πίσω.

 

Κίνδυνος Νο 9: Λάμψη και Καληνύχτα ζωή.

Οι πιθανότητες να σε χτυπήσει κεραυνός την ώρα που κολυμπάς είναι λίγες. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που βρέχει εσύ πρέπει να είσαι μέσα στη θάλασσα. Διότι, ως γνωστόν, η τύχη δεν είναι μόνο με τους τολμηρούς. Αλλά και με τους βλάκες.

 

Κίνδυνος Νο 10: Τι είναι αυτό το κίτρινο;

Όλοι μας έχουμε κατουρήσει στη θάλασσα. Είναι ανακουφιστικό. Όχι όμως δίπλα σε κόσμο. Είναι σιχαμερό. ¶λλωστε ποιος ξέρει τι άλλο μπορεί να θέλει ένας τύπος που τη βγάζει κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, σαν το καλαμάρι...




ΚΑΛΑ ΜΠΑΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...