Εσυ απο ποτε θα εισαι στα Θαψα? Ποια μερα?[/quote]
Γειά σου Νικο, για μένα ισχύει το ραντεβου του Σαββάτου και θα αποχωρήσω την Κυριακή κατα το μεσημερακι για να παραλάβω την Κωνσταντίνα απο την Κύμη που επιστρέφει με πλοίο απο Σκύρο.
Ειμαι παρα πολύ στεναχωρημένος
απο την πυρκαϊά σήμερα στην Πεντέλη... Σε μέρη που ειχα επισκευτει παρα πολλές φορές (οπως και την περιοχή γύρω απο την σπηλιά του Νταβέλη) μερη στα οποία ανασανα καθαρό οξυγόνο και ξάπλωσα με μοναδική κουβέρτα τον έναστρο ουρανό...
Μερικές φορές τα δακρυα στην ψυχη μου μετατρέπονται σε οργή που στρέφεται εναντια σε ολους οσους καταπατούν τα δάση με σκοπο την οικονομική εκμεταλευση τους, στηριζόμενοι σε νομους τοσο ελλειπείς και τοσο ανύπαρκτους που στην κυριολεξία "τους γνέφουν", τους παρακινούν, τους καλύπτουν για τετοιες ενέργειες.
Μεχρι να αποσαφηνιστεί ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ειναι τα ορια οικοδομησιμων περιοχων, και ΑΠΟ ΠΟΥ ονομάζεται ΔΑΣΟΣ ειμαι σιγουρος οτι ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ απο τετοιου ειδους 'επενδυτές' θα ειναι ελευθερος να οργανώνει τισ δικές του ''εκδρομές στο Δάσος''.
Ζήτω λοιπον η Ελλάς, και ελπιζω να ειμαστε κι εμεις οι ανθρωποι τοσο προσαρμοστικοί στις περιβαλλοντικές αλλαγές οσο οι κατσαρίδες, αλλιώς ΤΟΝ ΗΠΙΑΜΕ.