Επαναφέρω το θέμα της Coca Cola με ένα ποστ που μου έστειλε κάποιος φίλος :
Πως η Κόκα Κόλα και η Pepsi μας ΒΟΗΘΟΥΝ»
Μπορεις να καθαρίσεις μια τουλέτα :
Καταβρέξτε με ένα κουτάκι Coca- Cola την λεκάνη της τουλέτας . 1 ώρα μετά θα λάμπει από καθαριότητα . Το κιτρικό οξύ της Coke εξαφανίζει όλες τις χρωστικές κιλήδες από τις πορσελάνες .
Μπορείτε να αφαιρέσετε την σκουριά από τον προφυλακτηρα του αυτοκινήτου σας :
Τρίψτε τον προφυλακτήρα με ένα τσαλακωμενο αλουμινοχαρτο, βουτηγμένο στην Coca - Cola
Καθαριστε τους πόλους της μπαταρια του αυτοκινητου από την διάβρωση :
Ρίξτε ένα κουτάκι Coca- Cola πάνω στους πόλους της μπαταρίας για να εξαφανίσετε την διάβρωση
Η σκουριά φεύγει με την πρωτη :
Απλώστε ένα πανί βουτηγμένο στην Coca- Cola στη σκουριά για λίγο χρονικό διαστημα
Μπορείτε να αφαιρέσετε το γράσσο από τα ρούχα :
Ρίξτε ένα κουτάκι Coke πάνω στον λεκε από γράσσο , μαζί με απορρυπαντικό , και τρίψτε το κυκλικά . Η Coca -Cola / Pepsi θα β o ηθήσει να εξαφανιστεί ο λεκές
Μπορεί επίσης να εξαφανίσει την θολούρα από το παρμπρίζ σας
Αυτό το κατασκέυασμα το πίνουμε !
Φυσικά το χρησιμοποιούμε για να καθαρίζουμε και τους λεκέδες μας .
Και πληρώνουμε γι'αυτό!
Σωστά?
Πληροφορικά:
Ο μέσος όρος pH των αναψυκτικών, π .χ . Coke & Pepsi είναι 3.4. Αυτή η ποσότητα οξύ είναι αρκετά δυνατή να διαλύσει δόντια και κόκαλα ! Το σώμα μας σταματάει να χτίζει τα κόκαλα περίπου στην ηλικία των 30. Μετά από αυτή την ηλικία αρχίζει να διαλύει τα κόκαλα κάθε χρόνο μέσα από τα ούρα μας, εξαρτώμενο όμως πάντα από την οξύτητα του φαγητού που λαμβάνει . Το διαλυμένο ασβέστιο καταλήγει από τις αρτηρίες , τα αιμοφόρα αγγεία , το δέρμα , τους ιστούς και τα διάφορα όργανα , στα νεφρά με αποτέλεσμα την δημιουργία της πέτρας στα νεφρά .
Τα αναψυκτικά δεν άχουν καθόλου φυσικά στοιχεία (σε αντίθεση με τις βιταμίνες και το φυσικό νερό). Εχουν περισσότερη ζάχαρη, υψηλότερη οξύτητα και χρωστικά. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν να πίνουν ένα αναψυκτικό μετά από κάθε γεύμα.
Φαντάζεστε ποιο είναι το αντίκτυπο?
Το αντίκτυπο?
Το σώμα μας έχει μία ενδεικτική τιμή 370 για την λειτουργία της χώνευσης των ενζύμων. Η θερμοκρασία των αναψυκτικών είναι κατά πολύ μικρότερη από 37, μερικές φορές είναι πολύ κοντά στο 0. Αυτή η διαφορά θερμοκρασίας έχει σαν αποτέλεσμα να επηρεάζεται η διαδικασία των ενζύμων και να δημιουργεί stress στο χωνευτκό μας σύστημα κι αυτό να χωνεύει λιγότερο φαγητό. Στην πραγματικότητα το φαγητό ζυμώνεται. Το ζυμωμένο φαγητό προκαλέι δυσοσμία, αέρια, αποσύθεση και δημιουργεί τοξικά, τα οποία αποροφούνται από τα έντερα, κι έτσι περνάνε μέσα στο αίμα απ'όπου διοχετεύεται σε ολόκληρο το σώμα. Αυτή η εξάπλωση των τοξικών βοηθάει στην δημιουργία διαφόρων αρρωστιών.
Μερικά παραδείγματα:
Πρίν μερικούς μήνες , έγινε ένας διαγωνισμός στο πανεπιστήμιο Delhi « Ποιος θα πιεί την περισσότερη Coke ?" Ο νικητής ήπιε 8 μπουκάλια και πέθανε επί τόπου από την υπερβολική δόση «μελανικής διοξύνης» στο αίμα του και μη επαρκής οξυγονόσεως . Από τότε, ο πρύτανης απαγόρεψε τα αναψυκτικά από την καντίνα του πανεπιστημίου .
Κάποιος έβαλε ένα σπασμένο δόντι σε ένα μπουκάλι Pepsi όπου μετά από 10 ημέρες αυτό διαλύθηκε ! Τα δόντια και τα κόκαλα είναι τα μόνο ανθρώπινα όργανα που μένουν άθικτα αρκετό καιρό μετά από τον θανατό μας .
Φαντάστειτε τι μπορεί να κάνει αυτό το αναψυκτικό στα ευαίσθητα εντερά σας και στο εσωτερικό του στομάχου σας που καταλήγει!