Καλημερα σας βρεεεε...
Α, δεν εισαστε καθολου ενταξει
Βλεπω, απο την ωρα που εκλεισα το μαγαζι και μετα, ειχαμε... επισκεψεις!!! Βγαλατε κανα μελοκουραμπιε να κερασετε τους... επισκεπτες μας??? Τα... παιδια τι ηρθανε να κανουνε εδω??? Μηπως να μας πουν τα καλαντα??? Αντε βρε, να δωσουμε κατι να πανε και πιο κατω να τα πουνε...!!!
Ρε παλιοmoderators, γιατι δε με ειδοποιουσατε να ερθω παλι στο pc μου, να παιξω και εγω με τα αλλα παιδακια που τα στειλανε οι... γονεις τους εδω???
Αντε για να σοβαρευτουμε και λιγο, το κακο ειναι οτι κανενας τους δεν καταλαβε οτι
τα μονα pm που κυκλοφορησανε στον "αερα", οπως λενε και οι ανθρωποι των media (χμμμμ),
ηταν ΜΟΝΟ οσα αφορουσαν το ονομα μου, με εθιγαν ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ και ηταν τοσο μα τοσο κακοπροαιρετα!!! (Τη... λασπη που εχουν μαθει να ριχνουν, την εζησε προσωπικα και ο gc, τελευταια...)
Αυτο βεβαια, το βλεπετε και απο την
ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ που μου γινεται και μαλιστα οι ΑΝΗΘΙΚΟΙ, εμπλεκουν και αλλα κοντινα μου προσωπα, οπως ηδη εχετε διαβασει!
Επισης, ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΥΣ χαρακτηρισμους του τυπου κουτσοι, αναπηροι, κλπ κλπ κρινετε τους εσεις... Και να σκεφτειτε οτι η "κυρια Μαρα Γεωργιου"
, πριν απο καμμια εβδομαδα μου μιλαγε περι ηθικης!!! Αλλα αμα δεν υπαρχει φιλοτιμο, τι να πει κανεις.... Ρε "σεις" οι απο "εκει", δε πατε καλα μου φαινεται...!!! Εχετε χασει την ουσια...!!!
Και... το ανεκδοτο της ημερας: Mε κανανε ban τη περασμενη Κυριακη (18/12/2005) για 7 ημερες, αλλα ακομη δεν με κανανε ξε-ban (κατα το... ξε-ελευθερια)!!!
Εστειλα πμ στους moderators, αλλα ακομη περιμενω την απαντηση τους...
Οχι τιποτε αλλο,
δεν προλαβα ουτε ευχες στα υπολοιπα αθωα μελη (που δεν τους εχουν παρει χαμπαρι ακομη...) να στειλω...!!!