0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ που δεν έχω jimny θα μπορώ να είμαι μέλος ?Αν ναι πόσο κάνει χαχαχαχαχα !!Αστιέυομαι φυσικά .
Καλημέρα και απο εμένα .Προσκεκλημένος από τους Chriska & Ironman(αν δεν κανω λάθος) ήρθα να σας πω τις ευχές μου και τις καλημέρες μου .Ειρήνη , υγεία και ευτυχία σε όλους.Εχω και μία ερώτηση να κάνω.Εγώ που δεν έχω jimny θα μπορώ να είμαι μέλος ?Αν ναι πόσο κάνει χαχαχαχαχα !!Αστιέυομαι φυσικά .Έχετε τους αγωνιστικούς χαιρετισμούς του pyroga junior και της Γιούλας.
Γεια σου και σενα Νεκταριε & καλως ηρθες!!! Καλη χρονια να εχετε και με ΥΓΕΙΑ!!! Οσο για το...Παράθεση από: pyrogas στις Ιανουάριος 05, 2006, 10:35Εγώ που δεν έχω jimny θα μπορώ να είμαι μέλος ?Αν ναι πόσο κάνει χαχαχαχαχα !!Αστιέυομαι φυσικά .... και επειδη βλεπω εχεις αισθηση του χιουμορ, μπορεις να καταθεσεις σςτο λογαριασμο 123456789/1234,5 στην Εθνικη Τραπεζα Ελλαδος το συμβολικο ποσο των 30.565,49 euro, συν οτι εχεις ευχαριστηση για την ενισχυση των ΑΙJ (Απορων Ιδιοκτητων JIMNY)!!! Σε ευχαριστουμε εκ των προτερων...
Βρε βρε βρε ΟΟΟλοι οι γνωστοι εδω... και ελεγα που πηγατε... Μπραβο για την προσπαθεια και καλη συνεχεια