0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gc στις Ιανουάριος 04, 2006, 15:40καταγγελω κι αλλους 60+.... θες τιποτα τωρα;;; Τώρα τι θες δηλαδή ρε φιλαράκι να αυτοbanαριστώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας?
καταγγελω κι αλλους 60+.... θες τιποτα τωρα;;;
Παράθεση από: Ironman Jimnys στις Ιανουάριος 04, 2006, 15:43Παράθεση από: gc στις Ιανουάριος 04, 2006, 15:40καταγγελω κι αλλους 60+.... θες τιποτα τωρα;;; Τώρα τι θες δηλαδή ρε φιλαράκι να αυτοbanαριστώ σε ένδειξη διαμαρτυρίας? ?λλωστε το έχεις μάθει καλά αυτό......
Γειά χαρά, καλή χρονιά σε όλους!Συγχαρητήρια στους δημιουργούς του νεoυ forum!Και οπου μπορώ να βοηθήσω θα το κάνω ευχαρίστως!
Παράθεση από: chriska στις Ιανουάριος 04, 2006, 15:17Ο stsoft δικαιωματικά προτείνω να ονομασθεί ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ. Και τι δεν έχει τραβήξει......με τη μηχανή του.....ο άνθρωπος σαν την παρακάτω?
Ο stsoft δικαιωματικά προτείνω να ονομασθεί ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ. Και τι δεν έχει τραβήξει......με τη μηχανή του.....ο άνθρωπος
Γειά χαρά σε όλους. Ελπίζω σύντομα να σας δώ στο βουνό (όχι πολύ σύντομα όμως γιατί αυτό το ΣΚ θα λείπω)
Παράθεση από: freskos στις Ιανουάριος 04, 2006, 14:37Γειά χαρά σε όλους. Ελπίζω σύντομα να σας δώ στο βουνό (όχι πολύ σύντομα όμως γιατί αυτό το ΣΚ θα λείπω) Καλως τον να!Απουσια νο2 Σταυρο στον Ελικωνα!
Νοικιασε samurai στην Πράγμα και κάνε τις έκλπηξη
Παράθεση από: bilias_jr στις Ιανουάριος 04, 2006, 16:12Παράθεση από: freskos στις Ιανουάριος 04, 2006, 14:37Γειά χαρά σε όλους. Ελπίζω σύντομα να σας δώ στο βουνό (όχι πολύ σύντομα όμως γιατί αυτό το ΣΚ θα λείπω) Καλως τον να!Απουσια νο2 Σταυρο στον Ελικωνα!Αύριο τα ξημερώματα φεύγω εξωτερικό Προσωπικά ευχαρίστως θα κανόνιζα βόλτα εκτός αντί για Πράγα, αλλά θα με εκτελούσε η γυναίκα μου Στην επόμενη όμως θα έρθω σίγουρα (αν το θέλει και το Samurai )Καλά να περάσετε !!
Παράθεση από: freskos στις Ιανουάριος 04, 2006, 16:18Παράθεση από: bilias_jr στις Ιανουάριος 04, 2006, 16:12Παράθεση από: freskos στις Ιανουάριος 04, 2006, 14:37Γειά χαρά σε όλους. Ελπίζω σύντομα να σας δώ στο βουνό (όχι πολύ σύντομα όμως γιατί αυτό το ΣΚ θα λείπω) Καλως τον να!Απουσια νο2 Σταυρο στον Ελικωνα!Αύριο τα ξημερώματα φεύγω εξωτερικό Προσωπικά ευχαρίστως θα κανόνιζα βόλτα εκτός αντί για Πράγα, αλλά θα με εκτελούσε η γυναίκα μου Στην επόμενη όμως θα έρθω σίγουρα (αν το θέλει και το Samurai )Καλά να περάσετε !!Γειά σου και από εμένα Σταύρο,καλώς ξανασυναντιώμαστε Πήγα και εγώ στν Πράγα πριν την πρωτοχρονιά.......ΝΤΥΣΟΥ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ