0 μέλη και 16 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα σας.Να΄μαι και εγώ .Με παίζετε;με λένε Ηλία και είμαι καλά Καλή χρονιά!
Καλησπέρα σας.
Να΄μαι και εγώ
Με παίζετε;
με λένε Ηλία...
.....και είμαι καλά
Παράθεση από: jimnyjump στις Ιανουάριος 04, 2007, 09:56Καλησπέρα σας.Να΄μαι και εγώ .Με παίζετε;με λένε Ηλία και είμαι καλά Καλή χρονιά! Τι λες ρε φιλε? Σοβαρα? Εσυ εισαι ο Ηλιας? Γεια σου ρε Ηλια, χαιρω πολυ για τη γνωριμια... Οχι οπως τις προαλλες στον Ελικωνα, που ενω ειχαμε κανονισει απο πιο πριν να βρεθουμε ολοι μαζι και εκανες πως δε μας γνωριζες...
Γεια σας κι από εμένα. Με λένε Γιώργο είμαι κάτοχος (περήφανος πάντα) ενός Jimny (πρωτότυπο φαντάζομαι) μοντέλο 2006/07 ξέρετε αυτό με τον χαμηλότερο προφυλακτήρα χρώματος μπλε (για να είναι έτοιμο για μελλοντική υποθαλάσσια χρήση). Παρακολουθώ εδώ κι κάποιο καιρό αλλά τώρα πήρα την απόφαση να γράψω. Καλώς σας βρήκα.
Καλοσώρησες Γιώργο στην παρέα... Καλορίζικο και το jimny σου...Σε ποιά περιοχή βρίσκεσαι??
εγω μενω προς τα νοτια προαστια
Καλολασπωτο φιλε να το ευχαριστηθεις οσο μπορεις!!!! Παράθεση από: TZIMIS στις Ιανουάριος 05, 2007, 16:19εγω μενω προς τα νοτια προαστιαΤΖΙΜΙ και εγω γλυφαδα μενω δεν σε εχω συναντησει πουθενα