0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Teo-Jimny στις Δεκέμβριος 29, 2005, 01:46... αλλά όπως ήδη έχεις δεί εμείς εδώ τα μοιραζόμαστε... ΨΕΜΜΑΤΑ, ΑΝΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ !!! Καταγγελω τον Teo-Jimny, Γεν. Συντονιστής, 4x4, Αποσυνδεδεμένος, Μηνύματα: 111 & Χριστουγεννιατικο δεντρακι... (το περασα με copy/paste)ως ψευτη γιατι προτρεπει τον χρηστη Agelos_80, να μοιραστει μαζι του κατι (δεν ξερω τι ακριβως), ενω εκεινος αρνειται να μοιραστει μαζι μου τις τραπεζικες του καταθεσεις!!!!!!!!
... αλλά όπως ήδη έχεις δεί εμείς εδώ τα μοιραζόμαστε...
Καλα ρε σεις, εχουμε ή δεν εχουμε moderators??? Εεεε??? Εχω κανει λιγο παραπανω μια επωνυμη καταγγελια και αντι να με κανετε ενα ΒΑΝ ξεγυρισμενο, μπορω ακομη και γραφω???
δηλ τεο ο αη βασιλης τι σου εκανε δωρο; μια ποδιά με πασχαλιτσες;;;
Καλώς σας βρήκα...!Ωραία ιδέα στα παιδιά που την ξεκίνησαν και σε συτούς που θα την στηρίξουν...Μακαρι να μείνει έτισ παρεϊστικη και να περνάμε όλοι καλά...!!!Πολλούς χαιρετησμούς σε παλιούς φίλους βλ. Jimnys, Jimnyman, AndreasJMN, manolis...Φιλικά Γιάννης Σπίνουλας (γνωστός και ως MAVERICK ο original)
Παράθεση από: gigantor στις Δεκέμβριος 29, 2005, 09:35Καλώς σας βρήκα...!Ωραία ιδέα στα παιδιά που την ξεκίνησαν και σε συτούς που θα την στηρίξουν...Μακαρι να μείνει έτισ παρεϊστικη και να περνάμε όλοι καλά...!!!Πολλούς χαιρετησμούς σε παλιούς φίλους βλ. Jimnys, Jimnyman, AndreasJMN, manolis...Φιλικά Γιάννης Σπίνουλας (γνωστός και ως MAVERICK ο original)Καλωσόρισες και εσύ στην παρέα μας original (Maverick), γιατί φλομώσαμε στις μαϊμούδες!!!Αν επιθυμεί ο Γιάννης και μπορεί ο admin ας του δώσουμε για χρήση το nickname με το οποίο τον γνωρίζουμε όλοι.
Παράθεση από: gc στις Δεκέμβριος 29, 2005, 13:10δηλ τεο ο αη βασιλης τι σου εκανε δωρο; μια ποδιά με πασχαλιτσες;;; Απ' ότι κατάλαβα μας έκανε όλους δώρο το forum και τους "διεγραμμένους"
μπορουμε ναι, αλλα μετα θα χρησιμοποιηθει ως πατημα... καταλαβες... εν καιρο...
Παιδιά χαιρετώ όλους αν και γνωρίζω ελάχιστους,είμαι ο Δημήτρης -(HF turbo)-απο ΑΛΙΒΕΡΙ και το μόνο που με ενδιαφέρει είναι καλή παρέα για εξόρμηση και φαγοπότι.Αφήστε τους τσακωμούς (ξόδεψα δύο απογεύματα να διαβάζω στα δύο site τι έγινε και άκρη δεν βρήκα) και κανονίστε καμμιά κατάσταση.Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους , υγεία και σιδερένια νεύρα.