0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: "manolis"χαιρετώ τα παιδιά.μανολη, τα ελληνικα ειναι πια γεγονος... ναι ναι ναι :: Πες μου τι εγραψες να δουμε αν μπορεσουμε να στρωσουμε τον τιτλο...
χαιρετώ τα παιδιά.
ΠαράθεσηΚεχαίδη δεν πήρες κανα τηλέφωνο να μας πείς τι μας ετοιμάζεις, νά 'ναι καλά ο gc που μου έστειλε το μύνημα. Γιώργο ευχαριστώ. ΝΑ' ΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΔΩ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ , ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΟΥ-ΤΟΥ. ΧΡΗΣΤΟΣ Ο ΕΠΙΔΕΙΞΙΑΣ
Κεχαίδη δεν πήρες κανα τηλέφωνο να μας πείς τι μας ετοιμάζεις, νά 'ναι καλά ο gc που μου έστειλε το μύνημα. Γιώργο ευχαριστώ.
Εμένα δεν θα με ξέρετε, οπότε γιατί να συστηθώ???
Παράθεση από: "GiwrgosTH"Εμένα δεν θα με ξέρετε, οπότε γιατί να συστηθώ??? Γιώργο πρέπει να σε ξέρουμε απο το...άλλο. Δέν είσαι εσύ που δεν είσαι γαύρος?
ΝΑΙ ΘΟΔΩΡΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. AUDI +JIMNY ΠΛΕΟΝ
Παράθεση από: "Teo-Jimny"Παράθεση από: "GiwrgosTH"Εμένα δεν θα με ξέρετε, οπότε γιατί να συστηθώ??? Γιώργο πρέπει να σε ξέρουμε απο το...άλλο. Δέν είσαι εσύ που δεν είσαι γαύρος?ωωωωωχχχ.. τι ειπε τωρα.. τι? :: :: :: :: καλυφθειτε........
Τεο, απο τα προβατακια που μετραω κοντευω να κοιμηθω...μα δεν τελειωνουν ποτέ ρε παιδι μου...? :: ::