Προσωπικά περίμενα κάτι καλύτερο. Δεν ξέρω...
Φίλτατε Nicksi, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να αδικήσω κανέναν με μια μου σκέψη, γνωρίζοντας μάλιστα πως γνωρίζω πολύ λίγα για το θέμα.
Από την extreme και από τον ίδιο τον Βαγγέλη έχω ψωνίσει και τοποθετήσει το 90% των πραγμάτων που έχω πάνω στο αυτοκίνητό μου και θα συνεχίσω μιας και θεωρώ, προσωπικά πάντα, την extreme και τους ανθρώπους της μια σοβαρότατη και αξιόπιστη επιλογή.
Γνωρίζω, παρά τα λίγα που γνωρίζω επαναλαμβάνω, την διαφορά των 2 πραγμάτων, διαφορικο μιας εταιρειας μεγεθους ARB και ιδιοκατασκευη!
¶λλωστε πρότεινα αμέσως να πάρουμε προσφορά και για ARB μιας και μιλάμε για μπλοκέ.
Δεν είπα όμως extreme πέρνουμε 100 το μπλοκέ ιδιοκατασκευή άρα δώσε μας κι εσύ το ARB 100 άντε 120 επειδή είναι επώνυμο.
Απλά είπα. Σαν αγορά ARB εντελώς ανεξάρτητη(ξεχνάω εντελώς την ιδιοκατασκευή) η έκπτωση της extreme μου φάνηκε μικρή σε σχέση με τον όγκο της παραγγελίας.
Και πάλι αναρωτήθηκα λέγοντας
Δεν ξέρω... Έτσι αισθάνομαι χωρίς να θέλω να μειώσω την προσφορά της extreme και θέλησα να το πω και να ακούσω και την γνώμη των υπολοίπων. Μιας και απευθύνομαι σε forum.
Ευχαριστώ