0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Φτουυυυυυυυ ουτε εδω εχει edit
Συγγνωμη για την αναστατωση και ευχαριστω για την αμεση απαντηση Δεν χρειαστηκα "επεξεργασια" , απλα ενα αστειο ειναι για εμας τους ΒΡΑΤ-εους
Παράθεση από: takis στις Ιούνιος 21, 2007, 22:23Συγγνωμη για την αναστατωση και ευχαριστω για την αμεση απαντηση Δεν χρειαστηκα "επεξεργασια" , απλα ενα αστειο ειναι για εμας τους ΒΡΑΤ-εους μη με ρε... πανω που ειχα κανει την αλλαγη με ουφ!
Την καλησπερα μου σε ολη τη παρεα,κανω και εγω οτι μπορω να μενω σε επαφη μαζι σας γιατι πως να το κρυψωμεν αλλωστε μου εχει λειψει ο χαβαλες μας Κανενα νεο για κανα νεο φορουμ Και παλι τα σεβη μου ΠΡΟΕΔΡΟΙ
Τα σέβη μου πρόεδρε!(το 13 τι το θέλεις; )τα λέμε στο πάρτυ!
Παράθεση από: jimnyjump στις Ιούνιος 22, 2007, 00:54Τα σέβη μου πρόεδρε!(το 13 τι το θέλεις; )τα λέμε στο πάρτυ!ρε τραβα για υπνο εσυ... το ξερει η μαμα σου οτι εισαι ξύπνιος τετοια ώρα???
Παράθεση από: dodo στις Ιούνιος 22, 2007, 00:56Παράθεση από: jimnyjump στις Ιούνιος 22, 2007, 00:54Τα σέβη μου πρόεδρε!(το 13 τι το θέλεις; )τα λέμε στο πάρτυ!ρε τραβα για υπνο εσυ... το ξερει η μαμα σου οτι εισαι ξύπνιος τετοια ώρα??? δεν μπορώ...είμαι ερωτευμένος...
Παράθεση από: jimnyjump στις Ιούνιος 22, 2007, 01:05Παράθεση από: dodo στις Ιούνιος 22, 2007, 00:56Παράθεση από: jimnyjump στις Ιούνιος 22, 2007, 00:54Τα σέβη μου πρόεδρε!(το 13 τι το θέλεις; )τα λέμε στο πάρτυ!ρε τραβα για υπνο εσυ... το ξερει η μαμα σου οτι εισαι ξύπνιος τετοια ώρα??? δεν μπορώ...είμαι ερωτευμένος... δεν εχει και κανένα εικονίδιο που να ρίχνει φασκελο να σου ριξω...
δεν μπορώ...είμαι ερωτευμένος...
Και παλι τα σεβη μου ΠΡΟΕΔΡΟΙ
Παράθεση από: bigjim13 στις Ιούνιος 21, 2007, 22:37Και παλι τα σεβη μου ΠΡΟΕΔΡΟΙ Εχουμε και άλλο κόσμο εδώ μπρε...μόνο τους Πρόεδρους χαιρετάς??