Έλα παιδάκια, για κοπιάστε στο τραπέζι!
Σήμερα έχουμε μοσχαράκι κοκκινιστό με φρέσκια ντομάτα, κρεμμυδάκια, σκόρδο σβησμένο με κόκκινο κρασί και ξύδι μπαλσάμικο και φυσικά κανέλα, αφού εγώ το μαγείρεψα
, και φυσικά το λάδι μπήκε στο τέλος, δηλ. δεν είναι τσιγαρισμένο για όσους προσέχουν την διατροφή τους! Συνοδεύεται με ρύζι ή σπιτικές χυλλοπίτες ή πλιγούρι! Διαλέξτε, και πάρτε!
Βεβαίως υπάρχει και σαλάτα από μαρούλι φρέσκο κρεμμυδάκι, άνιθο, ψιλοτριμμένο καρότο , φέτα, και τριμμένο κρητικό παξιμάδι σίκαλης, με λευκό ξύδι μπαλσάμικο, και ελαιόλαδο!
Πείνασε κανείς;