Ανοίγω να διαβάσω τόπικ για cb και βλέπω vhf.
Βγαίνει και ο ΤΕΟ και λέει για ένα ΑΛΑΝ τα χειρότερα.(έτσι κατάλαβε ο Κάτσενος) .Αλλα και presintent να είχε,πάλι τα χειρότερα θα έλεγε.
Εβγαλε εύκολα συμπεράσματα και τα δημοσίευσε αυθέρετα (κατ'εμέ).
Αλλα και πάλι,με το vhf,για να μιλήσεις σε τόσο μακρυνή απόσταση,πρέπει να χρησιμοποιήσεις τους κατα τόπους αναμεταδότες και φυσικά να προσέχεις την γλώσα που μιλάς. Αρα το θεωρώ άχρηστο.
Αν κάπου κάνω λάθος για τα vhf, παρακαλώ να με διορθώσει ο Γιώργος Θ. που γνωρίζει περισσότερα.
Φίλτατε ΤΕΟ,δεν εχεις ιδέα απο επικοινωνίες και θέλεις να "χώσεις" λεφτά σε vhf. Τα συμπερασματα σου είναι ανακριβή.
Εχω το alan100plus απο το 1998 και το μόνο που μου "ζήτησε",ήταν ένα μικρόφωνο το 2005.
Κάνει άψογη την δουλειά του και έχω δύο κεραίες. Μία μαγνητική μικρή,για χρήση κονβοϊ και μία 1,70 με βάση στην πίσω πόρτα,για μεγαλύτερη εμβέλεια.
Είμαι υπερευαριστημένος απο την αποδοσή του και δεν μου χρειάζεται κάτι παραπάνω.
Μπορείς να μου εξηγήσεις την χρήση του vhf και γιατι είπες άχρηστο ενα μικρό cb ?
Ευχαριστώ.
υγ> Αντε να ΑΝΑΒΟΥΝ τα αίματα !!!!
Φίλτατε ...jimnyman θα σε παρακαλούσα να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου, ειδικότερα άν στρέφονται σε 'μένα...
Δε σε γνωρίζω και δε με γνωρίζεις αλλά βλέπω πως σε πείραξε το post που έκανα για να πώ τη
γνώμη μου στον Κάτσενο και δε σε πείραξαν τα post των άλλων χρηστών που στην ουσία ήταν off topic.
Αν έκανες και τον κόπο να διαβάσεις όλο το post μου εξηγώ παρακάτω γιατί
σ'εμένα βγήκε άχρηστο...
Αν έκανες επίσης τον κόπο, θα έβλεπες ότι την ίδια ώρα άνοιξα καινούριο topic στην ενότητα για τα VHF.
Αμέσως παρακάτω δε, υποπέπτεις στό ίδιο σφάλμα που κατά τη γνώμη σου έκανα εγώ...
Και εγώ από την πλευρά μου δε συμφωνώ με αρκετά από αυτά που γράφεις εδώ μέσα, ούτε με το υφάκι που απαντάς στα posts κάποιων χρηστών, δε συμφωνώ επίσης με το βιασμό της γλώσσας μας, αλλά δε σου την είπα ποτέ μ?αυτόν τον τρόπο...
Στο κάτω-κάτω τα forums δημιουργούνται για ανταλλαγή απόψεων και κουβεντούλα, όχι για δημοσίευση επιστημονικών διατριβών – όσο έχεις εσύ λοιπόν το δικαίωμα να γράφεις ότι θέλεις, άλλο τόσο έχω κι εγώ... ή δεν μου αναγνωρίζεις μήπως, αυτό το δικαίωμα ?
Αν διαφωνείς στο παραπάνω, εσύ ξέρεις κι άλλα μέρη που μπορούν να γράφουν ελεύθερα μόνο κάποιοι...
Η ιστορία μας κρίνει και να σου θυμήσω πως στη μικρή ιστορία αυτού του forum κι άλλες φορές βιάστηκες να εκφράσεις χαρακτηρισμούς και μετά να ζητάς συγνώμη, κάτι που το θεωρώ επιεικώς αφελές...
Και με την ευκαιρία να σε ρωτήσω: Δεν έχεις καταλάβει πως με τη στάση σου μας έχεις μπερδέψει? (το τελευταίο δεν είναι μόνο δική μου άποψη) . Προσπάθησαν κάποιοι φίλοι -με τρόπο- να σου δώσουν να το καταλάβεις αλλά δεν τα κατάφεραν... Δεν πρόσεξες οτι δεν απαντάνε σ? αυτά που γράφεις? Κάποιος λοιπόν πρέπει να σου το εξηγήσει και τελικά με διάλεξες... να το κάνω εγώ…
Επειδή όπως φαίνεται βγάζεις εύκολα και γρήγορα συμπεράσματα και είσαι κάπως μπερδεμένος, το γεγονός ότι εδώ μέσα γράφω συνήθως κάνοντας πλάκα δε σημαίνει πως είμαι γελοίος. Αντίθετα προσέχω πολύ καλά αυτά που λέω και γράφω και δεν αυτοαναιρούμαι όπως κάποιες φορές κάνεις εσύ.
Θα δεχόμουν ευχαρίστως μία καλοπροαίρετη κριτική, πολύ περισσότερο βέβαια απο κάποιον γνώστη του θέματος. Όπως αναφέρεις στά άλλα σου posts ούτε κι εσύ είσαι γνώστης. Χρήστης είσαι όπως κι εγώ. Εσύ είσαι ευχαριστημένος κι εγώ όχι. Είναι κακό και αυτό?
Δε θα σου απαντούσα άν δε στρεφόσουν εναντίον μου προσωπικά και δεν έγραφες και δεύτερο post για τον ίδιο λόγο (λες και δε σου έφτανε το πρώτο... ) , δε θέλω να μου απαντήσεις
για να μη το συνεχίσουμε, θα σου θυμίσω όμως πως κανείς δεν είναι τέλειος...
Κάνε λοιπόν την αυτοκριτική σου, ηρέμισε, μή βιάζεσαι και περισσότερο μη γράφεις χωρίς να σκεφτείς γιατί τα γραπτά μένουν, και... "έχουν γνώση οι φύλακες"... Επίσης μην κρίνεις, για να μην κριθείς....
Υ.Γ. Τα αίματα κατάφερες να τ? ...ανάψεις για άλλη μιά φορά...