0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλησπερα παιδια θελω να (ντυσω)το καινουργιο μου jimny αλλα επειδη ειμαι καινουργιος στο χωρο(4χ4)θα θελα συμβουλες.θελω να βαλω πουλ μπαρ λαστιχακι ενα ενδοιαμεσο για ολα να κανει (οσο μπορει να γινει) αναρτησεις για λιγο ψηλωμα και για εργατη.αν μπορειτε τιμες μαγαζια και...φωτο απ΄τα δικα σας.sorry παιδια αλλα τωρα μαθαινω.βοηθατεεεεεεε thanks
γενικα δεν θελω να γινει κατι το τρελο νορμαλ πραγματα σε ολα.μου χουν πει για 50-50 380ε μαλλον Μ/Τ δεν ειμαι σιγουρος αλλα λογω χωριου (λιμ.πλαστηρα)θελω και λασπη και χιονι γι αυτο θελω συμβουλη,και για εργατη δεν εχω την παραμικρη ιδεα αλλα μ αρεσει και θελω να το βαλω
[Βεβαια, προσωπικα παντα, θα εβαζα εργατη WARN, λογω αξιοπιστιας ονοματος και οχι mille marker... και σε αναρτηση, θα πηγαινα σε μια ΟΜΕ +4cm...Εννοειται, πως δεν κανουμε βιαστικες κινησεις για τετοιες αγορες και καλο θα ηταν να το ψαχνεις λιγο λιγο το θεμα...[/color]
γενικα δεν θελω να γινει κατι το τρελο νορμαλ πραγματα σε ολα. μου χουν πει για 50-50 380ε μαλλον Μ/Τ δεν ειμαι σιγουρος αλλα λογω χωριου (λιμ.πλαστηρα)θελω και λασπη και χιονι γι αυτο θελω συμβουλη,και για εργατη δεν εχω την παραμικρη ιδεα αλλα μ αρεσει και θελω να το βαλω
καλησπερα παιδια θελω να (ντυσω)το καινουργιο μου jimny αλλα επειδη ειμαι καινουργιος στο χωρο(4χ4)θα θελα συμβουλες.θελω να βαλω πουλ μπαρλαστιχακι ενα ενδοιαμεσο για ολα να κανει(οσο μπορει να γινει)αναρτησεις για λιγο ψηλωμακαι για εργατη.αν μπορειτε τιμες μαγαζια και...φωτοαπ΄τα δικα σας.sorry παιδια αλλα τωρα μαθαινω.βοηθατεεεεεεε thanks