Αποστολέας Θέμα: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!  (Αναγνώστηκε 23275 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

kostas katsenos

  • Επισκέπτης
Απ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!
« Απάντηση #75 στις: Απρίλιος 06, 2006, 00:36 »
Mακάρι το αίμα που θα δώσουμε να είναι αχρίαστο.........

Φαντάζομαι θα εννοείς τα ατυχήματα και πολύ καλή η ευχή σου αλλά η ανάγκη σε αίμα είναι αναπόφευκτη μιας και το χρειάζονται πέρα από τους  χιλιάδες τραυματίες των τροχαίων ατυχημάτων, τα 4.000 άτομα που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία, στην πλειοψηφία τους παιδιά. Για κάθε ασθενή απαιτούνται 30 φιάλες το χρόνο.
Όσοι πάσχουν από διάφορες αιματολογικές ασθένειες (λευχαιμία, αιμορροφιλία κα.) για την κάλυψη των οποίων απαιτούνται έως και 50 φιάλες αίματος ή παραγώγων.
Ορισμένες έγκυες που παρουσιάζουν προβλήματα κατά τον τοκετό, καθώς και ασθενείς που πρόκειται να υποβληθούν σε κάποια επέμβαση (ορθοπεδική, καρδιοχειρουργική κα.).
Περιστατικά βαριάς γαστρορραγίας και Χρόνιας νεφρικής ανεπάρκειας.

kostas katsenos

  • Επισκέπτης
Απ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!
« Απάντηση #76 στις: Απρίλιος 06, 2006, 00:38 »
Και να επαναλάβω παλαιότερο ποστ,
Αίμα μπορούν να δώσουν...
όλοι οι υγιείς άντρες και γυναίκες, ηλικίας 18 - 62 ετών, κάθε 3 - 4 μήνες.

Αίμα δεν μπορούν να δώσουν...
όσοι πάσχουν από διάφορα νοσήματα ή παθολογικές καταστάσεις που απαγορεύουν οριστικά ή πρόσκαιρα την αιμοδοσία. Ο αποκλεισμός αυτός γίνεται:

για να μην επιβαρυνθεί η υγεία του αιμοδότη
για να διασφαλιστεί η ποιότητα του αίματος που θα μεταγγισθεί στο λήπτη.
 
Τέτοιες καταστάσεις είναι:

ασθενείς και φορείς του AIDS, οι οποίοι αποκλείονται οριστικά από την αιμοδοσία.
Ηπατίτιδα B και C.
Ελονοσία.
Χρόνια νοσήματα, όπως καρδιακές παθήσεις, διαβήτης, υπέρταση, χρόνια νεφροπάθεια, ηπατοπάθεια, αναιμία.
Χρήση ναρκωτικών, αλκοολισμός.
Σοβαρές αλλεργικές καταστάσεις.
Εγκυμοσύνη.
Φορείς ετερόζυγης Μεσογειακής αναιμίας, αν το επίπεδο της αιμοσφαιρίνης είναι κάτω από 12 gr/dl.
Λήψη ορισμένων φαρμάκων.
 
Ο υποψήφιος αιμοδότης, κατά τη λήψη του ιστορικού πρέπει να αναφέρει τυχόν συμπτώματα, ώστε να βοηθήσει το ιατρικό προσωπικό να κρίνει με ασφάλεια. Λόγω του κινδύνου μετάδοσης του AIDS αποκλείονται άτομα που ανήκουν στις λεγόμενες ομάδες υψηλού κινδύνου π.χ. ομοφυλόφιλοι, ναρκομανείς κλπ.

Για τον Αιμοδότη

Αίμα μπορείς να δώσεις οποιασδήποτε ώρα της ημέρας μεταξύ 8πμ - 8μμ.
Θα πρέπει να είσαι ξεκούραστος, να έχεις κοιμηθεί καλά το προηγούμενο βράδυ και να μην έχεις καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Καλά είναι πριν την αιμοληψία να έχεις πάρει ένα ελαφρύ γεύμα (τυρόπιτα, σάντουιτς) όχι όμως μεσημεριανό.
Μετά την αιμοληψία...

Πιες την πορτοκαλάδα που σου προσφέρεται και φάε κάτι ελαφρύ.
Μην αποχωρήσεις από το σημείο της αιμοληψίας πριν σου το επιτρέψει το υπεύθυνο προσωπικό.
Καλό είναι να αποφύγεις την οδήγηση και το κάπνισμα για 1 ώρα.
Συνίσταται το επόμενο γεύμα να είναι καλό.
Η λήψη πολλών υγρών (όχι όμως αλκοόλ) είναι απαραίτητη για την αποκατάσταση του χαμένου όγκου.
Σε περίπτωση αιμορραγίας στο σημείο της φλεβοκέντησης σήκωσε το χέρι σου ψηλά, λύγισε τον αγκώνα και πίεσε με τα δάκτυλα.

ΚΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Ανάγκες σε αίμα...
Σε κάθε νοσοκομείο 2/10 ασθενείς κατά μέσο όρο χρειάζονται μετάγγιση. Έτσι, οι ετήσιες ανάγκες της χώρας μας σε αίμα ξεπερνούν τις 550.000 - 600.000 φιάλες και καλύπτονται από τις εξής πηγές:

50 % από το συγγενικό περιβάλλον των ασθενών.
40 % από μεμονωμένους εθελοντές αιμοδότες καθώς και συγκροτημένους συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών .
5 % από τις ένοπλες δυνάμεις.
Δυστυχώς, επειδή οι αυξημένες ανάγκες της χώρας μας δε καλύπτονται πλήρως βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να εισάγουμε αίμα από τον Ελβετικό Ερυθρό Σταυρό, πράγμα που δεν μας τιμά ως χώρα και είναι οικονομικά ασύμφορο. Χιλιάδες συνάνθρωποί μας βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ζητούν απεγνωσμένα μια φιάλη αίματος. Ας μην αντιμετωπίσουν την αδιαφορία.

kostas katsenos

  • Επισκέπτης
Απ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!
« Απάντηση #77 στις: Απρίλιος 06, 2006, 00:40 »
Ένας αιμοδότης αρκεί για να σώσει τη ζωή σε τρεις ανθρώπους, αφού το ολικό αίμα που προσφέρεται διαχωρίζεται στα συστατικά του και έπειτα προσφέρεται στο λήπτη.
Δύο είναι οι κύριοι στόχοι των υπηρεσιών αιμοδοσίας: η εξασφάλιση επάρκειας αίματος και η διασφάλιση αποτελεσματικής και ασφαλούς μετάγγισης.
Καθένας μας μπορεί να αιμοδοτεί περισσότερες από μια φορά το χρόνο, εφόσον είναι υγιής. Οι άντρες μπορούν να δίνουν άφοβα τέσσερις φορές το χρόνο (δηλαδή κάθε τρεις μήνες), ενώ οι γυναίκες τρεις φορές το χρόνο (δηλαδή κάθε τέσσερις μήνες).
Οι κυριότερες ομάδες αίματος είναι τέσσερις : Α, Β, ΑΒ και 0, εμφανίζονται με διαφορετική συχνότητα σε κάθε χώρα , αλλά οι ανάγκες είναι εξίσου μεγάλες, τόσο για τις συχνότερες (πχ η 0), όσο και για τις σπανιότερες (πχ η ΑΒ).
Μόνο το πέντε τοις εκατό των Ελλήνων δίνουν αίμα και από αυτούς κάτω από σαράντα τοις εκατό, το προσφέρουν εθελοντικά.
Η χώρα μας δεν έχει καταφέρει να λύσει το πρόβλημα της αυτάρκειας αίματος, αφού ακόμη και σήμερα αναγκάζεται να εισάγει για να καλύψει τις ανάγκες της. Η λύση του προβλήματος είναι εφικτή : αρκούν δέκα στους εκατό Έλληνες να δίνουν αίμα μία φορά το χρόνο.
Το ολικό αίμα μπορεί να συντηρηθεί στην κατάψυξη για τριανταπέντε μέρες περίπου, ενώ τα αιμοπετάλια μόνο για πέντε μέρες.
Η ποσότητα αίματος που προσφέρει ο αιμοδότης είναι  τετρακόσια ml, δηλαδή περίπου το ένα εικοστό της συνολικής ποσότητας αίματος που υπάρχει στον οργανισμό.
Ο όγκος του αίματος που προσφέρεται αποκαθίσταται μέσα σε δέκα λεπτά από την αιμοληψία, ενώ τα ερυθρά αιμοσφαίρια σε ένα μήνα.

Για τα νοσοκομεία που αντιμετωπίζουν οξέα περιστατικά απαιτούνται δέκα μονάδες αίματος, ανά κρεββάτι, το χρόνο ή τέσσερις μονάδες αίματος για κάθε δέκα ασθενείς.
Υπάρχουν περίπου 333.200 ερυθρά αιμοσφαίρια στον οργανισμό μας, τα οποία αν τοποθετηθούν σε μία γραμμή θα σχημάτιζαν σειρά πενήντα χιλιάδων χιλιομέτρων, δηλαδή μιάμιση φορά το γύρο της γης.
Τα ερυθρά αιμοσφαίρια κάνουν στη διάρκεια της ζωής τους  (περίπου εκατόν είκοσι μέρες) εβδομήντα πέντε χιλιάδες ταξίδια, από τους πνεύμονες στους ιστούς και αντίστροφα, χωρίς διακοπή.
Υπάρχουν περίπου τρεις χιλιάδες άτομα που πάσχουν από Μεσογειακή Αναιμία στη χώρα μας, που χρειάζονται λίγο λιγότερες από πενήντα χιλιάδες φιάλες αίματος το χρόνο.
Όταν εμείς κάνουμε διακοπές, οι ανάγκες σε αίμα αυξάνουν. Ο αριθμός των τραυματιών από τα τροχαία ατυχήματα φτάνει τους  πενήντα χιλιάδες ετησίως. Οι περισσότεροι από αυτούς χρειάζονται μετάγγιση για να σωθούν.
Η πρώτη μετάγγιση που αναφέρεται είναι αυτή του Πάππα Ιννοκέντιου του VIII το 1492, ο οποίος πέθανε λόγω ασυμβατότητας του αίματος.
Κάθε υγιής άνθρωπος ηλικίας δεκαοχτώ έως εξήντα δύο ετών, μπορεί να γίνει εθελοντής αιμοδότης.
Κατά τη διάρκεια της ζωής μας παράγουμε τέτοια ποσότητα αίματος από τον οργανισμό μας, ώστε να γεμίσουμε διακόσιες πενήντα Ολυμπιακές πισίνες.
Υπάρχουν τριακόσιες εξήντα πέντε ημέρες το χρόνο για να χαρούμε τη ζωή μας και άλλες τρεις - τέσσερις που μπορούμε κάνοντας ένα δώρο, να δώσουμε και σε κάποιους άλλους το δικαίωμα να χαρούν τη δική τους ζωή.
 

Αποσυνδεδεμένος stavros

  • NewsLetter
  • Jimny
  • Μηνύματα: 260
  • Φύλο: Άντρας
Απ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!
« Απάντηση #78 στις: Απρίλιος 06, 2006, 00:45 »
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ? Α, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ..........(AIDS)................ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...

                     
  !!!!!..........ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ..........!!!!!

kostas katsenos

  • Επισκέπτης
Απ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!
« Απάντηση #79 στις: Απρίλιος 06, 2006, 00:57 »
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ? Α, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ..........(AIDS)................ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...                   
 !!!!!..........ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ..........!!!!!

Εδώ έχεις κάποιο δίκιο, λόγο της επικινδυνότητας κάποιον επεμβάσεων ζητούνται καμιά φορά υπερβολικές φιάλες που μπορεί να μη χρειαστούν καν. Τότε παρακαλάνε οι συγγενείς άλλους συγγενείς και φίλους να βοηθήσουν. Πάνω στην ανάγκη να καλυφτούν οι φιάλες αποκρύπτουν την αλήθεια από το γιατρό που παίρνει το ιστορικό.
Γι αυτό το λόγο ο καλύτερος αιμοδότης είναι ο εθελοντής αιμοδότης που είναι συνειδητοποιημένος για την προσφορά του.

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

  • Jimny
  • Μηνύματα: 3753
  • Φύλο: Άντρας
  • Πισσώνας
Απ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!
« Απάντηση #80 στις: Απρίλιος 06, 2006, 01:11 »
Το χειρότερο πράγμα είναι να ψάχνεις να βρείς αίμα, τελευταία ώρα και στιγμή....
Εαν δεν το καταφέρεις, κλείνεις τα μάτια, κάνεις τον σταυρό σου, και μπορεί να το σκέφτεσαι αρκετά χρόνια μετά...
Κώστα ναι αχρείαστο να είναι , ναι να μην το χρειαστεί κανένας μας δεν πειράζει....
Αίμα μου είναι δύσκολο να δώσω, όχι παθολογικά δόξα τω Θεώ, θα το προσπαθήσω γιατί πρέπει, γιατί είναι η ζωή που ίσως κάποιος ψάχνει απελπισμένα.
Η προσπάθεια αυτή, όντας έξω απο οργανώση Συλλόγου, δεν είναι ενα διαφημιστικό τρύκ για να τραβήξουμε μέλη.
Δεν είναι ενα Promotion του Συλλόγου, γιατί απλά δεν είμαστε Σύλλογος, και αν μη τη άλλο, δεν το θεωρώ ατομικό promotion γιατί απλά δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα.
ΟΛΟΙ ΜΑΣ ευχαριστούμε που συμπληρώθηκε αυτή η Λίστα....
Αναρωτηθείτε κοιτώντας την και δείτε ότι είναι η Λιστα τράπεζας αίματος φίλων..................................της Τετρακίνησης
Είναι μια καλή αρχή...


Δεν ασχολούμε με οποιονδήποτε χλευάσει αυτή την προσπάθεια, γιατί απλά το μόνο που αξίζει είναι την λύπη μας....
Σε ξέρω καλά....και σε λυπάμαι....σε λυπάμαι πολύ........
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος makis29

  • Jimny
  • Μηνύματα: 143
  • Φύλο: Άντρας
  • www.jimnyclub.com
    • My Gallery
Απ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!
« Απάντηση #81 στις: Απρίλιος 06, 2006, 01:16 »
ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ Ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΓΕΝΝΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 5 ΦΙΑΛΕΣ ΑΙΜΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ? Α, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΜΒΑΝ ..........(AIDS)................ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...                   
 !!!!!..........ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ..........!!!!!

Εδώ έχεις κάποιο δίκιο, λόγο της επικινδυνότητας κάποιον επεμβάσεων ζητούνται καμιά φορά υπερβολικές φιάλες που μπορεί να μη χρειαστούν καν. Τότε παρακαλάνε οι συγγενείς άλλους συγγενείς και φίλους να βοηθήσουν. Πάνω στην ανάγκη να καλυφτούν οι φιάλες αποκρύπτουν την αλήθεια από το γιατρό που παίρνει το ιστορικό.
Γι αυτό το λόγο ο καλύτερος αιμοδότης είναι ο εθελοντής αιμοδότης που είναι συνειδητοποιημένος για την προσφορά του.


Τον ποηγουμενο μηνα στο Μεταξα εκανε χειρουργιο θυρεοειδή η γυναικα μου
ζητησαν 2 φιαλες δεν ηταν καπος υπερβολικο?
http://www.jimnyclub.com/gallery/main.php?g2_itemId=53
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ.......

kostas katsenos

  • Επισκέπτης
Απ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!
« Απάντηση #82 στις: Απρίλιος 06, 2006, 13:34 »
Εδώ έχεις κάποιο δίκιο, λόγο της επικινδυνότητας κάποιον επεμβάσεων ζητούνται καμιά φορά υπερβολικές φιάλες που μπορεί να μη χρειαστούν καν. Τότε παρακαλάνε οι συγγενείς άλλους συγγενείς και φίλους να βοηθήσουν. Πάνω στην ανάγκη να καλυφτούν οι φιάλες αποκρύπτουν την αλήθεια από το γιατρό που παίρνει το ιστορικό.
Γι αυτό το λόγο ο καλύτερος αιμοδότης είναι ο εθελοντής αιμοδότης που είναι συνειδητοποιημένος για την προσφορά του.


Τον ποηγουμενο μηνα στο Μεταξα εκανε χειρουργιο θυρεοειδή η γυναικα μου
ζητησαν 2 φιαλες δεν ηταν καπος υπερβολικο?

Δεν είναι υπερβολικό, όχι. Η υπερβολή είναι ότι ζητάνε να το καλύψεις ενώ μπορεί να μη χρειαστεί καν. Βέβαια αυτό εξαρτάται από την πολιτική της κάθε αιμοδοσίας.

Αποσυνδεδεμένος 4WDPAVLOS4WD

  • Jimny
  • Μηνύματα: 35
  • www.jimnyclub.com
Απ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!
« Απάντηση #83 στις: Απρίλιος 11, 2006, 19:31 »
Παίδες ωραία όλα αυτά αλλά το πρώτο post έγινε Ιανουάριος 10, 2006,  και σήμερα έχουμε Απρίλιος 11, 2006 νομίζω πως αρκετά περιμέναμε ( 3 μήνες ). Όχι ότι θα σταματήσουμε στους εθελοντές που  ίδη έχουν δηλώσει συμμετοχή αλλά ας γίνει η αρχή και πιστεύω πως είναι πολλοί αυτοί που θα ακολουθήσουν μετά. Η αρχή είναι το ήμισυ................κ.λ.π. κ.λ.π.

Αποσυνδεδεμένος IronΜan

  • Jimny
  • Μηνύματα: 3753
  • Φύλο: Άντρας
  • Πισσώνας
Απ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!
« Απάντηση #84 στις: Απρίλιος 11, 2006, 21:00 »
Ωπα πρέπει πρώτα να γίνει η γενική συνέλευση του Μαίου, τον Δεκέμβρη....
Ηθελες να τα ακούσεις και εσύ τώρα παλιοαπαιτητικέ yah yah yah yah yah yah yah
Γιάννης Δημητρέλης

Αποσυνδεδεμένος 4WDPAVLOS4WD

  • Jimny
  • Μηνύματα: 35
  • www.jimnyclub.com
Απ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!
« Απάντηση #85 στις: Απρίλιος 11, 2006, 21:23 »
Ωπα πρέπει πρώτα να γίνει η γενική συνέλευση του Μαίου, τον Δεκέμβρη....
Ηθελες να τα ακούσεις και εσύ τώρα παλιοαπαιτητικέ yah yah yah yah yah yah yah

A...Δηλαδή τα Χριστούγεννα θα ανάψουμε κάρβουνα για το αρνί του Πάσχα ( του προηγούμενου εννοείται ).
 bhe bhe bhe

kostas katsenos

  • Επισκέπτης
Απ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!
« Απάντηση #86 στις: Απρίλιος 12, 2006, 00:08 »
Ωπα πρέπει πρώτα να γίνει η γενική συνέλευση του Μαίου, τον Δεκέμβρη....
Ηθελες να τα ακούσεις και εσύ τώρα παλιοαπαιτητικέ yah yah yah yah yah yah yah

A...Δηλαδή τα Χριστούγεννα θα ανάψουμε κάρβουνα για το αρνί του Πάσχα ( του προηγούμενου εννοείται ).
 bhe bhe bhe

Έτρεχα και δεν πρόλαβα να ειδοποιήσω την αιμοδοσία ακόμη, ελπίζω μέχρι τέλος της εβδομάδας να δώσουμε το οκ.
Έτσι κι αλλιώς οι ανάγκες στις γιορτές είναι μεγαλύτερες.

Αποσυνδεδεμένος MadMak

  • Jimny
  • Μηνύματα: 30
  • Φύλο: Άντρας
  • Ψήλωσα 4 cm και βρήκα την υγειά μου
Απ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!
« Απάντηση #87 στις: Απρίλιος 12, 2006, 13:14 »
Παιδιά γεία σας Νεο Μέλος. Προήλθα από το 4x4trailriders.
Η προσπάθειά σας είναι αξιέπαινη. Πολύ θα το ήθενα να συμμετάσχω και εγώ.
Το πρόβλημα είναι ότι είδα καθυστερημέρνα το post.
Οπότε για 2 μήνες περίπου πρέπει να μείνω από έξω λόγω φαρμακευτικής αγωγής από κρύωμα που με ταλαιπωρεί.
Μετά το πέρας του 2-μηνου είμαι στην διάθεσή σας.
Its a new world - Jimny World

Αποσυνδεδεμένος NickSi

  • Jimny
  • Μηνύματα: 5603
  • Φύλο: Άντρας
  • jimny*.* = jimnyclub.com !!! Με τις υγειες σας!!!
    • Η πανελλήνια παρέα με τα jimny !
Απ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!
« Απάντηση #88 στις: Απρίλιος 12, 2006, 14:21 »
Καλως μας βρηκες φιλε madmak! ;)
Καλα να περνας και εδω, στη δικη ΜΑΣ παρεα, ολοι μαζι μια παρεα ειμαστε, εξ αλλου!!!
Kουραστηκα και αηδιασα με καποιους "δηθεν"...   Πλεον, ΔΕΝ...       

kostas katsenos

  • Επισκέπτης
Απ: ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ!!!
« Απάντηση #89 στις: Απρίλιος 12, 2006, 15:19 »
Δεν κατάφερα να επικοινωνήσω με την υπεύθυνη αιμοδοσίας σήμερα, θα ξαναπροσπαθήσω αύριο.
Παιδιά γεία σας Νεο Μέλος. Προήλθα από το 4x4trailriders.
Η προσπάθειά σας είναι αξιέπαινη. Πολύ θα το ήθενα να συμμετάσχω και εγώ.
Το πρόβλημα είναι ότι είδα καθυστερημέρνα το post.
Οπότε για 2 μήνες περίπου πρέπει να μείνω από έξω λόγω φαρμακευτικής αγωγής από κρύωμα που με ταλαιπωρεί.
Μετά το πέρας του 2-μηνου είμαι στην διάθεσή σας.

Να γίνεις καλά πρώτα και εμείς εδώ είμαστε, περαστικά σου.