Σορρυ ..δεν παιρνω κανενος το μερος...Φορεσα το πολυεστερικο τις Αρμαδας...το 2001....εφαρμοζει ακομα τελεια υστερα απο αυτα που εχει τραβιξει μαζι μου(και καθε καλοκαιρι βγαινει και ξαναμπαινει τον οκτωμβρη)...οι κ.Γιωργος και Κ.Νικος...(τα αφεντικα) ηταν εξηπιρετηκοτατοι...το εφεραν και το περασαν στο εργαστηριο μου...καθως και αλλες 3 κουκουλες που εχω παρει απο αυτους...μια για 410(μπηκε to 98)..και 2 για vw caddy(μπηκαν το2003).....αφου εχετε τα τηλ...παρτε τους και μιληστε.....τι καθεστε και τα "βαζετε" με ενα παιδι 16 χρονων???να βοηθησει ηθελε......οσο για τιμες...σιγουρα ειναι οι καλυτερες που προσφερονται εξω....και σιγουρα ικανοποιουν καθε επιθημια και γουστο.....εδω τους εβαλα και μου κανανε ειδικες ενισχυσεις....και ουτε κιχ δεν ακουσα, που τους εβαλα και αλλαζαν καλουπια...για ενα μονο hard-top..... φιλικα τα λεω...το κατε ιδιαν δουλευει καλυτερα... μαζευτητε οι ενδιαφερομενοι...και πιγεντε και μιλιστε FACE TO FACE....αν και τις τιμες...τις βγαζει ο κ.Νικος.....Πιστευω να βοηθησα...Φικικα Νικος.