0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Machiko Arihyoshi χαρηκα πολυ για τη γνωριμια (σαν mahosvvt)Machiko Hisamatsu(σαν Τηλεμαχος Δεληχρηστος)παντως το Machiko υπαρχει και στα 2ρε λες να αλλαξω το ονομα μου και απο Μαχος να το κανω...μαχικος?
Και επειδη εισαι και Ποντιος, θα σε λεμε... Machikidh!!!
Ρε παιδια αν μπορεσει να με φωναξει καποιος ετσι θα τρελλαθωKaoruKasuga Chikanatsu =kranas
Μπορείτε να με φωνάζετε Miliko Higashikuni(=Vassiliki) πλέον...
το ποιο ωραίο όνομα είναι ένα: Kadiri Mihashi
Παράθεση από: mahosvvt στις Μάρτιος 14, 2007, 13:35Machiko Arihyoshi χαρηκα πολυ για τη γνωριμια (σαν mahosvvt)Machiko Hisamatsu(σαν Τηλεμαχος Δεληχρηστος)παντως το Machiko υπαρχει και στα 2ρε λες να αλλαξω το ονομα μου και απο Μαχος να το κανω...μαχικος? ξωτικός...χμμμμμμ μπα δεν εχω μεγαλα αυτια,μονο μεγαλα μαλλια παλιομαλλιαρε Machikos,Machikos!!!!!!
Gemmei Hanabusa, χαρηκα!
Παράθεση από: mahosvvt στις Μάρτιος 14, 2007, 18:57Παράθεση από: mahosvvt στις Μάρτιος 14, 2007, 13:35Machiko Arihyoshi χαρηκα πολυ για τη γνωριμια (σαν mahosvvt)Machiko Hisamatsu(σαν Τηλεμαχος Δεληχρηστος)παντως το Machiko υπαρχει και στα 2ρε λες να αλλαξω το ονομα μου και απο Μαχος να το κανω...μαχικος? ξωτικός...χμμμμμμ μπα δεν εχω μεγαλα αυτια,μονο μεγαλα μαλλια παλιομαλλιαρε Machikos,Machikos!!!!!! όρκο μην παιρνεις... ο μαγικος καθρεφτης σου λεει και ψεμματα ενίοτε (οτι εισαι ωραιος κτλ)...
Παρόλο την τρέλα της γ@@@@ενης δουλειάς δεν μπορώ να μην συστηθώσαν Chikafusa Chikamatsu = chriska