Εγώ πάντως δυσκολευομαι να πιστεψω οτι μια μπαταρία τέτοιου τύπου μπορεί να μας δώσει 430amp που θέλουμε... Δηλαδή θα βγάλω απο το φορτηγό μου τις δυο 240άρες (24V), θα βάλω μια τέτοια και θα πάρει μπρος??? Κάτι μου λέει οτι ούτε κιχ δεν θα κάνει... Μπαμ μπορεί!!! Αυτά τα ρωτάω μύπως τελικά πληρώνεις έναν εργάτη 8άρι 1000 ευρώ, ενώ ένας 3άρης κάνει τα μισά, και τελικά ο 3άρης να δουλεύει καλύτερα, και να τραβάει περισσότερο... Αν υπάρχουν τέτοιες μπαταρίες γιατί δεν τις χρησιμοποιουν οι κατασκευαστες σε μεγαλύτερα αυτοκίνητα??? Δυσκολεύομαι να το πιστέψω... Επώνυμες μάρκες βγάζουν τέτοιες??? Πχ GS??? Bosch???
Αποκλειεται να παρει μπρος γιατι οι οπτιμα που λεμε ειναι 12V δεν ξερω αν υπαρχουν 24V!
Τα φορτηγα εχουν 2 μπαταριες γιατι τα diesel γενικα τραβανε πολυ ρευμα για να δουλεψουν!
Το Land Cruiser στην εκδοση Diesel εχει 2 μπαταριες!
Οχι σε σειρα φυσικα,παραλληλα!
Σωστό αυτό, δηλαδή με δύο πιστεύεις οτι θα πάρει... Τα diesel τραβάνε πολύ ρευμα, μόνο κατα την εκκίνηση λόγο μεγάλης συμπίεσης, αλλα αρκούν στο συγκεκριμένο φορτιγό 2*240, οπότε με δύο απο τις συγκεκριμένες που λέμε οτιο μπορούν να δώσουν πάνω απο 500 Αμπ απο ότι λένε, λογικά θα πάρει... Θα πάρει?
Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλα δυσκολεύομαι να το πιστέψω... Αν μπορεί δεν καταλαβαίνω γιατί δεν τις χρησιμοποιούν οι κατασκευαστές, και γιατί δεν τις παράγουν επώνυμες εταιρίες? Μήπως μας "κοροιδεύουν"... Δεν μπορώ να αποδήξω τίποτα, ούτε να κατηγορίσω κάποιον, αλλα μου κάνει λίγο...