Μόλις έβαλα στο dvd player να δω το δισκάκι που είχε το 4x4 Magazine αυτού του μήνα και αφορούσε το 22ο Trial 4x4 της Λέσχης Εκάλης (που ήμουν παρών σαν θεατής). Ομολογώ ότι δεν πίστευα στα μάτια μου με αυτό που είδα:
1. Η ποιότητα της εικόνας ήταν ΤΡΑΓΙΚΗ (πολύ χειρότερη από VHS), κυριολεκτικά δε βλεπόταν.
2. Το βίντεο έχανε σχεδόν τα μισά καρέ με αποτέλεσμα η εικόνα να είναι χάλια.
3. Ο εικονολήπτης κινούσε την κάμερα δεξιά-αριστερά, η εικόνα σκοτείνιαζε και φωτιζόταν, η λήψη ήταν απαράδεκτη.
4. Δεν υπήρχε ο παραμικρός σχολιασμός για το τι παρακολουθούμε στην εικόνα, ακούγονταν μόνο οι ήχοι από το μικρόφωνο της κάμερας και ανάμεσά τους σχόλια των θεατών ακατάλληλα για διανομή σε κοινό.
5. Η ροή των εικόνων δεν είχε καμία σχέση με τη φυσιολογική ροή του αγώνα (των εμποδίων δηλαδή), από ένα Niva στο τελευταίο εμπόδιο πεταγόταν σε ένα Wrangler στο δεύτερο εμπόδιο, μετά σε ένα Cherokee στο πρώτο εμπόδιο, τρία πουλάκια κάθονταν δηλαδή...
Κύριοι του εν λόγω περιοδικού, θεωρώ ότι το DVD είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, εμένα τουλάχιστον με προσβάλλει σαν αναγνώστη και θεατή, αν δεν ξέρετε πως να φτιάξετε ένα δισκάκι στοιχειωδώς αποδεκτό για την ανθρώπινη όραση πολύ ευχαρίστως να σας στείλω το ξαδερφάκι μου που είναι 9 χρονών να σας βοηθήσει, αλλά μην υποτιμάτε τόσο πολύ τους αναγνώστες σας, έλεος, είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να ξοδέψουμε (εγώ τουλάχιστον θα το κάνω στο εξής) πολύ καλύτερα τα 6,95 ευρώ...
ΥΓ. Το περιοδικό το πήρα μόνο και μόνο για το αφιέρωμα στο jimnyclub.com και μάλλον είναι η τελευταία φορά...