0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να πω πως -εμένα- τον πλέον νηφάλιο άνθρωπο,
........................Να πω πως -εμένα- τον πλέον νηφάλιο άνθρωπο, με έβγαλες έξω απο τα ρούχα μου και παραλίγο να εγκαταλείψω ? το έγραψες αυτό ?........................
Ο θαρασύβουλος πάντως είναι εγγύηση....και πάντα με τον καλό λόγο για τον αλέκο....
O Θρασύβουλος ποιος είναι?
Παράθεση από: kostas katsenos στις Ιανουάριος 05, 2006, 20:03O Θρασύβουλος ποιος είναι?Αντε ντε, απαντησε τωρα να σε δω... Για εξηγησε ποιος ειναι ο... Θρασυβουλος!!!
Ρε φιλε Μανολη, τι γνωμη εχεις για τους προβολεις LIGHT FORCE??? Ξερεις κατι??? Ο maverick μου ειπε οτι ειναι γ@μ@τοι...
Παράθεση από: madmax στις Ιανουάριος 05, 2006, 11:19Παράθεση από: manolis στις Ιανουάριος 05, 2006, 11:09......................Εβλεπε τον άλλον απο το βουνό 2 στροφές πίσω του και έκανε δεξιά για να αφήσει να τον περάσουν προφασιζόμενος πως έπαθε κράμπα στο αριστερό του αυτί !!!...............................Τότε που όλη τη νύχτα κοιμόσουν δεν ήταν βρε?!?!?! http://www.jimnyclub.com/forum/index.php?topic=141.0ΡΕ ΠΑΛΙΟΓΟΥΡΟΥΝΟ !!!τι πήγες και έκανες ? εβγαλες και εδώ στην φόρα τις παλιοψευτιές σου και τις βρώμικες περιγραφές σου στην φόρα Να πω πως στον συγκεκριμένο αγώνα ΜΕΙΝΑΜΕ πίσω εξ'αιτίας σου που έχασες το δρόμο ? το έγραψες αυτό ?Να πω πως μετά την τεραντούρα έχασες το δρόμο στις κοτρώνες ? το έγραψες αυτό ?Να πω πως -εμένα- τον πλέον νηφάλιο άνθρωπο, με έβγαλες έξω απο τα ρούχα μου και παραλίγο να εγκαταλείψω ? το έγραψες αυτό ?Να πω πως διέλυσες το αμάξι του τάκη και τρέχει ακόμα για τις αναρτήσεις ο άνθρωπος ? το έγραψες αυτό ?Θα δώσω σύρμα στο θρας και στον Παύλο πως γράφεις ανακρίβειες για να έρθουν να σε βάλουν στην θέση σου και να πάψει αυτή η μαυρίλα πια...
Παράθεση από: manolis στις Ιανουάριος 05, 2006, 11:09......................Εβλεπε τον άλλον απο το βουνό 2 στροφές πίσω του και έκανε δεξιά για να αφήσει να τον περάσουν προφασιζόμενος πως έπαθε κράμπα στο αριστερό του αυτί !!!...............................Τότε που όλη τη νύχτα κοιμόσουν δεν ήταν βρε?!?!?! http://www.jimnyclub.com/forum/index.php?topic=141.0
......................Εβλεπε τον άλλον απο το βουνό 2 στροφές πίσω του και έκανε δεξιά για να αφήσει να τον περάσουν προφασιζόμενος πως έπαθε κράμπα στο αριστερό του αυτί !!!...............................
Γεια σου παύλο μας.Ερώτηση κρίσεως : Θα έρθεις και εσύ στον αγώνα p.s. Ελπίζω το θηρίο να είναι καλά τώρα .....