0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: tsoula στις Δεκέμβριος 20, 2008, 10:37Παράθεση από: Χάρης στις Δεκέμβριος 20, 2008, 09:44Παράθεση από: camelg4 στις Δεκέμβριος 20, 2008, 09:06καλημερα σας πρωϊνο με χυμο φυσικο λουκανικακια κουβερ αυγουλακια μπεϊκον μαρμελαδιτσες μελι κ.α παρακαλω Πανσετούλες δεν είδα..... τι έγινε? άρρωστος ?το πρωινό του κ. Τσερνικούδη επιτρέψτε μου να το αναλάβω εγώ προωσοπικά... λοιπάμε τα αυγουλάκια θα αργήσουν λίγο...η κοτούλα μας είναι κάπως απασχολημένη...καλή σας όρεξη...(φιλιά)
Παράθεση από: Χάρης στις Δεκέμβριος 20, 2008, 09:44Παράθεση από: camelg4 στις Δεκέμβριος 20, 2008, 09:06καλημερα σας πρωϊνο με χυμο φυσικο λουκανικακια κουβερ αυγουλακια μπεϊκον μαρμελαδιτσες μελι κ.α παρακαλω Πανσετούλες δεν είδα..... τι έγινε? άρρωστος ?το πρωινό του κ. Τσερνικούδη επιτρέψτε μου να το αναλάβω εγώ προωσοπικά... λοιπάμε τα αυγουλάκια θα αργήσουν λίγο...η κοτούλα μας είναι κάπως απασχολημένη...καλή σας όρεξη...(φιλιά)
Παράθεση από: camelg4 στις Δεκέμβριος 20, 2008, 09:06καλημερα σας πρωϊνο με χυμο φυσικο λουκανικακια κουβερ αυγουλακια μπεϊκον μαρμελαδιτσες μελι κ.α παρακαλω Πανσετούλες δεν είδα..... τι έγινε? άρρωστος ?
καλημερα σας πρωϊνο με χυμο φυσικο λουκανικακια κουβερ αυγουλακια μπεϊκον μαρμελαδιτσες μελι κ.α παρακαλω
εδω καπετανιος υποβριχιου τζιμνυ ΣΟΣ ΣΟΣ καλο το κεντρο επιχιρεισεων βουλιαζουμεεεεεεεεεεεεεεεεε [img=http://img387.imageshack.us/img387/7051/dsc00049ja2.th.jpg]http://να σαι καλα σευχαριστω πολυ ελπιζω λιγες ζιμιες να εχω .μιας και το εβαλα θα μπουνε και οι αναρτισεις και τα πραγματα που ειχα παρει.βλεπω πολυ καλος καπετανιος υπαρχει εδω μαχος εγω θα γινω υπαρχος πιστευω
Παράθεση από: camelg4 στις Δεκέμβριος 20, 2008, 19:00Παράθεση από: tsoula στις Δεκέμβριος 20, 2008, 10:37Παράθεση από: Χάρης στις Δεκέμβριος 20, 2008, 09:44Παράθεση από: camelg4 στις Δεκέμβριος 20, 2008, 09:06καλημερα σας πρωϊνο με χυμο φυσικο λουκανικακια κουβερ αυγουλακια μπεϊκον μαρμελαδιτσες μελι κ.α παρακαλω Πανσετούλες δεν είδα..... τι έγινε? άρρωστος ?το πρωινό του κ. Τσερνικούδη επιτρέψτε μου να το αναλάβω εγώ προωσοπικά... λοιπάμε τα αυγουλάκια θα αργήσουν λίγο...η κοτούλα μας είναι κάπως απασχολημένη...καλή σας όρεξη...(φιλιά) Καλησπέρα από την κότα έχω κάνει καμία 10 αυγά αλλά είναι τίγκα στην αντιβίωση δεν θα σε πιάνει τίποτα Καλησπέρα από την κότα έχω κάνει καμία 10 αυγά αλλά είναι τίγκα στην αντιβίωση δεν θα σε πιάνει τίποτα
εγινες καλα ρε γκρισινο???
μετα απο αυτο εβαλα το snorkel και ησυχασε το κεφαλι μου
Παράθεση από: camelg4 στις Δεκέμβριος 23, 2008, 09:11εγινες καλα ρε γκρισινο???Καλησπέρα είμαι καλύτερα αλλά θέλει χρόνο ακόμα Κάνα καφεδάκι βρε παιδιά έχω ξεχάσει την γεύση του
Τσερνικουδηηηηηη τι τσιπουροοο να συνερθει ο Γκρισινο
Ρε μπας και παίρνω λάθος αντιβίωση λες να χρειάζομαι κάνα καλό μεθύσι με τσίπουρα