0 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
καλημερα σας πρωϊνο με χυμο φυσικο λουκανικακια κουβερ αυγουλακια μπεϊκον μαρμελαδιτσες μελι κ.α παρακαλω
Παράθεση από: camelg4 στις Δεκέμβριος 20, 2008, 09:06καλημερα σας πρωϊνο με χυμο φυσικο λουκανικακια κουβερ αυγουλακια μπεϊκον μαρμελαδιτσες μελι κ.α παρακαλω Πανσετούλες δεν είδα..... τι έγινε? άρρωστος ?
Παράθεση από: Χάρης στις Δεκέμβριος 20, 2008, 09:44Παράθεση από: camelg4 στις Δεκέμβριος 20, 2008, 09:06καλημερα σας πρωϊνο με χυμο φυσικο λουκανικακια κουβερ αυγουλακια μπεϊκον μαρμελαδιτσες μελι κ.α παρακαλω Πανσετούλες δεν είδα..... τι έγινε? άρρωστος ?το πρωινό του κ. Τσερνικούδη επιτρέψτε μου να το αναλάβω εγώ προωσοπικά... λοιπάμε τα αυγουλάκια θα αργήσουν λίγο...η κοτούλα μας είναι κάπως απασχολημένη...καλή σας όρεξη...(φιλιά)
ειχαμε παει με το φιλο βισσ και την ιωαννα βουλιαγμενη ειχε ενα σημειο με νερα το οποιο φενοταν ρηχο οπως μπηκα φανικε οτι δεν ειναι τοσο ρηχο και βυθιστικε μεσα το αμαξη.ζιμες αρκετες εκτος απο τα νερα μεχρι στο τιμονι τωρα κατι ηλεκτρικα που βγαζανε καπνους κατι θα ειναι και αυτα θα διξει αυριο που θα μου πει ο μηχανικος τα καλα μαντατα