0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα, άν και δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο, να οδηγάς για την δουλεια και ξαφνικά να σε αφήνει το αυτοκίνητο και να είσαι αναγκασμένη με την τσιμπλα στο μάτι και το πρωινό στράβωμα να σπρώχνεις και το αυτοκίνητο για να το βάλεις στην άκρη... ευτυχώς παναγία μου.. δεν είχα βγεί Κηφισίας ακόμη! Ενα καφεδάκι ποιος θα μου κάνει να πάνε τα φαρμάκια κάτω?
Καλημέρα ένα καφέ ρε παιδία τη έπαθα χτες στήνω την web camera και πάω να την τεστάρω κάνω ένα ντριν στον γνωστό Τσερνικουδη (γνωστός και ως ακατονόμαστος )μιλάμε κανονικά ανοίγω το video μόλις εμφανίζεται παγώνει το pc ούτε το pc δεν σε γουστάρει μου φαίνεται ποτέ θα πάμε για ραφτικ μαζί στην ιδία βάρκα
μπααα φιλε photoshop ειναι εγω ειμαι αυτο:
αυτός στην πιο πάνω φωτογραφία έχει μαλλιά εσύ έχεις ;
Παράθεση από: J-Land στις Φεβρουάριος 14, 2008, 08:19Καλημέρα ένα καφέ ρε παιδία τη έπαθα χτες στήνω την web camera και πάω να την τεστάρω κάνω ένα ντριν στον γνωστό Τσερνικουδη (γνωστός και ως ακατονόμαστος )μιλάμε κανονικά ανοίγω το video μόλις εμφανίζεται παγώνει το pc ούτε το pc δεν σε γουστάρει μου φαίνεται ποτέ θα πάμε για ραφτικ μαζί στην ιδία βάρκα