0 μέλη και 40 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέεεεερα! Χαρηκα που σας ξαναείδα χθες παιδιά..... Denise την επόμενη φορά άσε τον Χάρη σπίτι με τον μικρό και έλα εσύ για βόλτα! Next time ελπιζω να τα πούμε...
Καλημέρα παίδες. θέλω και εγώ καφέ, άργησα σήμερα να σηκωθώ και κοιμάμαι όρθιος.
Κοριτσάκι, καλημερούδια, χάρηκα που τα περάσατε καλά... ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω, και να έρθω...με ή χωρίς τα υπόλοιπα ΄μέλη της οικογένειας. Αλλά, τι κάνεις, ακόμα εδώ είσαι; Πότε φεύγετε;
Παράθεση από: Denise στις Αύγουστος 03, 2007, 10:39Κοριτσάκι, καλημερούδια, χάρηκα που τα περάσατε καλά... ελπίζω την επόμενη φορά να τα καταφέρω, και να έρθω...με ή χωρίς τα υπόλοιπα ΄μέλη της οικογένειας. Αλλά, τι κάνεις, ακόμα εδώ είσαι; Πότε φεύγετε;Ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς Δευτέρα αναχωρούμε προς νήσο Μυτιλήνη.....επιτέλους!
Καλά να περάσετε, και με το καλό να ανταμώσουμε..... Εμείς φεύγουμε αύριο πρωί κατά τις 6 για Πόρτο Χέλι. Πρώτα οι βουλές του Κυρίου, θα είμαστε εκεί μέχρι 23/08. Αν θέλετε περάστε καμιά βόλτα από εκεί. Χαρά μας να σας δεχτούμε και να σας υποδεχτούμε......Δεν είναι μακρυά....Εγώ, το κάνω 2 ώρες γιατί έχω και το παιδί στο αυτοκίνητο και έχει και στροφές......