0 μέλη και 48 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Kαλημερουδιαααααααααααααααααααααααααααα!!!Σημερα ειμαι πολυ χαρουμενος και πολυ περισσοτερο... με τη καλυτερη διαθεση!!! Οποιος λοιπον μου τη σπασει, την "εκανε"... Μεγαλη καλημερα και στην "επανω" μερια της Ελλαδας μας, βορεια... Ενα freddo σκετο με σαντιγυ... Προς το παρον, εδω... Σε πολυ πολυ λιγο καιρο, θα τον πινουΜε αλλου... Αντε... και παλι καλημερααααααααααααααααααααα!!!
Παράθεση από: ΦΙΛΙΠΠΑΣ στις Μάιος 07, 2007, 11:31ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ .ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ MEGA ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ. Φιλιππα καλά κάνεις και ενημερώνεις...Εστειλα πμ και σε όλους τους χρήστες, και ότι θέλει ο καθένας...Ειναι για καλό σκοπό.Το κρίμα είναι όμως που στην Ελλάδα του 2007, πρέπει να γίνει έρανος ευαισθητοποίησης στο ευρή κοινό , για να χτιστεί ένα νοσοκομείο για παιδάκια, και κάθε είδους χαραμοφάης να μην ενδιαφέρετε καν...Μenia το μπλέ jimny Με την μαργαρίτα είναι καπελιάς απο τα graphics του αντεννα(δεν μπορεσα να της μεταδώσω το μικρόβιο)....Εαν δεις ένα μαύρο με αυτοκόλητο γρ στο πίσω τζάμι, είναι κοπελιάς απο το νομικό τμήμα(απο τα πρώτα μέλη του γρ, την έκανε νωρίς...) εαν δεις ένα μπλέ με σκάρα, σνόρκελ ψηλωμένο και ευτακόλητο γρ και Γαλατικό είναι του majestix.Αυτά με τα γύμνι στην Κηφησσίας Eδώ κοντά παίζει και μια πιστούλα για ανωρημότητες, την έχουμε περάσει με τον Nicksi
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ . ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΘΕΣΗ , ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΡΑΦΩ .ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΟ MEGA ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ ΑΣ ΒΑΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.
Καλημέρα και από ... όπου βάλει ο νους σας ΥΓ Νίκο μου ... μια χαρά είναι ο μικρός ρε συ , άστε τον να ... τα βρεί μόνος του, με την ησυχία του. He needs his time