0 μέλη και 48 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλύτερα βέβαια αφού έχω αγώνα αύριο! Θα έρθω κι εγώ παρεούλα.....
καλημεραααα και καλη εβδομαδα+καλο μηνα σε ολους!!! ξανα απο τη Σαλονικη μετα το διημερο στην Αθηνα οπου ειδαμε+ακουσαμε (τηλεφωνικως ) καλα φιλαρακιαενα φραπε γλυκο παρακαλω χωρις γαλα(καθοτι νηστευουμε)
ΚαλημέρααααααααααΘα με ακούσει κανείς για συμπαράσταση;; 94,9 cl10-2 όλη μεγαλοβδομάδα.Και δεν έχω συνηθίσει το πρωινό ξύπνημα Νίκο, το μαγαζί τι ακούει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
ΚαλημέρααααααααααΘα με ακούσει κανείς για συμπαράσταση;; 94,9 10.00-2.00 όλη μεγαλοβδομάδα.Και δεν έχω συνηθίσει το πρωινό ξύπνημα Τι ξέχασε στο Ρυθμό ο Πέτρος Ιμβριος;;;;;Νίκο, το μαγαζί τι ακούει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Παυλινα μου... εννοεις πρωινη ωρα 10 με 2? Το μαγαζι ακουει radio gold, αλλα αν εισαι on air, το αλλαζω αμεσως...!!!
Παράθεση από: jimnyblack στις Απρίλιος 02, 2007, 10:23ΚαλημέρααααααααααΘα με ακούσει κανείς για συμπαράσταση;; 94,9 10.00-2.00 όλη μεγαλοβδομάδα.Και δεν έχω συνηθίσει το πρωινό ξύπνημα Τι ξέχασε στο Ρυθμό ο Πέτρος Ιμβριος;;;;;Νίκο, το μαγαζί τι ακούει;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Παυλινα μου... εννοεις πρωινη ωρα 10 με 2? Το μαγαζι ακουει radio gold, αλλα αν εισαι on air, το αλλαζω αμεσως...!!!