0 μέλη και 194 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
αγαπητα μου παιδακια!!! Μεχρι να μου φερει καποιος το καφεδακι μου, freddo σκετο με σαντιγυ (ακους MVA? ), θελω να ρωτησω το εξης: Εγω ας πουμε, δεν τα καταλαβαινω τοσο απλα αυτα τα μαθηματα γλωσσας... Πως γινεται να μαθω καποια περισσοτερα πραγματα ή ακομη και λεξεις-εννοιες?
Παράθεση από: Nicksi στις Μάρτιος 23, 2007, 08:02 αγαπητα μου παιδακια!!! Μεχρι να μου φερει καποιος το καφεδακι μου, freddo σκετο με σαντιγυ (ακους MVA? ), θελω να ρωτησω το εξης: Εγω ας πουμε, δεν τα καταλαβαινω τοσο απλα αυτα τα μαθηματα γλωσσας... Πως γινεται να μαθω καποια περισσοτερα πραγματα ή ακομη και λεξεις-εννοιες? αυτο ειναι ευκολο:1) μπαινεις σε μια σουλακερι και ζητας καλαμακι (στον δεντροποταμο πχ)... τρως ξυλο και μαθαινεις2) ανεβαινεις στον ΟΑΣΘ και λες στον οδηγο "Οδηγε, ανοιξε με απο πισω..."... Αν ο οδηγος ειναι Αθηναιος... θα σου μαθει το ποιημα...3) κανεις παρεα με ΛΛΛαλαΛΛΛαρες οπως ο Μαχος... εγγυηση...
1) μπαινεις σε μια σουλακερι και ζητας καλαμακι (στον δεντροποταμο πχ)... τρως ξυλο και μαθαινεις
2) ανεβαινεις στον ΟΑΣΘ και λες στον οδηγο "Οδηγε, ανοιξε με απο πισω..."... Αν ο οδηγος ειναι Αθηναιος... θα σου μαθει το ποιημα...