Καλημεραααα..... εναν καφε της προκοπης φτιαξε σημερα εχω χρονο να τον απολαυσω......
...........................Κακομούτσουνο να πεις το Τζίμνυ σου!! 
κακομουτσο μπορει να ειναι (σαν ολα τα ολα) αλλα χρεπι σαν το δικο σου δεν ειναι........ 
Χρέπι-ξεχρέπι, το δικό μου είναι πανέμορφο, με το μπλέ-γρατζουνί του χρώμα και το καμαρωτό του σνόρκελ!!!
Ορίστε ένας μερακλίδικος καφές, για τον
κύριο μάστρο-Γιώργη μας!!!
Γιώργο μας τη λένε εδώ οι μαγαζάτορες ή μου φαίνεται ?

Εμείς φταίμε ρε τομάρια που σας προτιμάμε και δεν πάμε δίπλα, αλλά άμα συνεχίσετε έτσι θα ψάχνετε να μας βρείτε.....

Μικρέ, επειδή αυθαδίασες πάλι, πιάσε ένα περιποιημένο πολλά βαρύ και όχι με 4 φουσκάλες και το τάβλι γιατί όπου να 'ναι φτάνει και ο μαστρο-Γιώργης, άντε, σβέλτα....
Καλημέρα και καλό τριήμερο σε όλους.......

Ορίστε και ο περιποιημένος πολλά βαρύς σας κύριε Αντώνη μας!!
Το ταβλάκι και τα κεκάκια, κρουασάν, cupcakes, βουτήματα, ποικιλίες, ουζάκια κλπ, θα στα φέρει το κορίτσι μας!!!
ΥΓ1 Όλο φιρί-φιρί το πας, να αρχίσω να σου στέλνω τον καφέ με τον Μαχμούτ!!! Έχουμε κοπιάσει πολύ, για να στήσουμε το μαγαζί αυτό, με το σεις και το σας και όλο κάποιοι είναι μονίμως στην γκρίνια....

Ξεχνάνε, φαίνεται, ότι μέχρι πρότεινος, την έβγαζαν στο παραπέρα καφενείο, με τις τρύπιες καρέκλες, τα σαρακοφαγωμένα τάβλια και το νερομπούλι που έπιναν!!!
ΥΓ2 Μην ανησυχείς, Πάνο μου!! Το μαγαζί και τα μάτια μου!!!