0 μέλη και 78 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ohayo gozaimasu!
Παράθεση από: JPat στις Νοέμβριος 26, 2008, 10:40Ohayo gozaimasu!οτι πεις.....
Zhao shang hao!
ΖΙΖΙΚΑ:δεν το ξερα οτι εδω παιζει ροκακια ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Μ (ναι ναι )ΜΑΓΑΖΙ στα καπακια απο κλασικ ροκ ταραμπουκα τουμπερλεκι με νικο βερτη και ματια μ γλυκα.και στη συνεχεια βαγγελακη και βαλε βγαλε καρδια μ το σεχυ φορεμα σουενα τρελο γελιο και απο τους 2μας μας ξαφνιασε ο τυπος με τα λιγμενα εξσταση που επερνε το γελιο κρατησε αρκετη ωρα αλλα οι χοροι ακομα περισσοτερο αφου η κυρια δεν εβαζε κωλο κατω καλημερα ζιζικα καλη δουλεια ρε συ εισαι πολυ μπροστα ρισπεκτ
Παράθεση από: allantin στις Νοέμβριος 27, 2008, 06:57ΖΙΖΙΚΑ:δεν το ξερα οτι εδω παιζει ροκακια ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Μ (ναι ναι )ΜΑΓΑΖΙ στα καπακια απο κλασικ ροκ ταραμπουκα τουμπερλεκι με νικο βερτη και ματια μ γλυκα.και στη συνεχεια βαγγελακη και βαλε βγαλε καρδια μ το σεχυ φορεμα σουενα τρελο γελιο και απο τους 2μας μας ξαφνιασε ο τυπος με τα λιγμενα εξσταση που επερνε το γελιο κρατησε αρκετη ωρα αλλα οι χοροι ακομα περισσοτερο αφου η κυρια δεν εβαζε κωλο κατω καλημερα ζιζικα καλη δουλεια ρε συ εισαι πολυ μπροστα ρισπεκτ όχι απλά ληγμένα....προπολεμική ήταν η ντόπα που κατέβασε ο τυπάς ...μετά από το sultans of swing-dire straits και πάνω που 'χα πορωθεί έχωσε τα γαβ-γαβ....Φίλε δεν ξαναβγαίνω μαζί σου σε μέρος που δεν ξέρω τι μουσική παίζει γιατί θα μου μείνει κουσούρι και θα χαλάσω το image μου!χαχαχα!