0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Χάρης στις Οκτώβριος 20, 2008, 08:47Ρε θα ανέβει άλλος τετραήμερο στα ΖΑΓΟΡΙΑ ? Εμείς θα είμαστε εκεί Σάββατο μεσημέρι..... και άσε τις αλευρόπιτες... κανα καφενείο με λουκάνικα βρες.....Ακούς Δημήτρη?Εγώ θα είμαι απο την άλλη μερια Σ/Κ/Δ, Ασπροπόταμο-Πολυθέα...
Ρε θα ανέβει άλλος τετραήμερο στα ΖΑΓΟΡΙΑ ? Εμείς θα είμαστε εκεί Σάββατο μεσημέρι..... και άσε τις αλευρόπιτες... κανα καφενείο με λουκάνικα βρες.....Ακούς Δημήτρη?
Τελειωμό δεν θα έχουμε φέτος με αυτές τις καταστάσεις, γιατί οικονομάω ότι φέρνει ο Γιάννης μου από τον παιδικό!Ας ελπίσουμε ότι τουλάχιστον δεν θα με "ρίχνει κάτω"!
Παράθεση από: Χάρης στις Οκτώβριος 20, 2008, 08:47Ρε θα ανέβει άλλος τετραήμερο στα ΖΑΓΟΡΙΑ ? Εμείς θα είμαστε εκεί Σάββατο μεσημέρι..... και άσε τις αλευρόπιτες... κανα καφενείο με λουκάνικα βρες.....Ακούς Δημήτρη? Νομίζεις ότι πάμε για μαμ;Κακομοίρη κλάψε από τώρα!Δημητράκηηηηηηη, βρες κανένα μονοπάτι για περπάτημα, να θυμηθούμε την χρυσή εποχή του ορειβατικού! Ακοοοοοοοοοοούς;
... καλημέρα σας κυρίες και κύριοι μου, ... όλα καλά εύχομαι ...... μχαλ ...που είσαι μπρέ ; ...