0 μέλη και 110 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: maestria στις Ιανουάριος 10, 2007, 10:48Μια χαρά σε βρίσκω, έτσι - έτσι να τα μοιραζόμαστε όλα..... τα πέρασα και γώ, μην στενοχωρίεσαι στην εκδρομή της ΔΙΡΦΥΣ θα είσαι οκ!!!Για την Δύρφη δεν ξέρουμε αν θα είναι οκ μετά τον πρωινό σεισμό
Μια χαρά σε βρίσκω, έτσι - έτσι να τα μοιραζόμαστε όλα..... τα πέρασα και γώ, μην στενοχωρίεσαι στην εκδρομή της ΔΙΡΦΥΣ θα είσαι οκ!!!
Καλημέρα!!!!!!!!! Εκτάκτως πρωινή εκπομπή στο ρυθμό απο τις 6 Φέρτε καφέδες
Για κάποιο λόγο, έχω την εντύπωση ότι η Δύρφη θα τα πάει μια χαρά με τους σεισμούς, αιώνες αντέχει εξάλλου...μετά την Κυριακή (και την επέλαση του jimnyclub ) δεν είμαι σίγουρη σε τι κατάσταση θα είναι...
Παράθεση από: MrsGeriatrix στις Ιανουάριος 11, 2007, 09:30Για κάποιο λόγο, έχω την εντύπωση ότι η Δύρφη θα τα πάει μια χαρά με τους σεισμούς, αιώνες αντέχει εξάλλου...μετά την Κυριακή (και την επέλαση του jimnyclub ) δεν είμαι σίγουρη σε τι κατάσταση θα είναι... Μ' αρεσεις!!! Εισαι σε πολυ καλο δρομο!!! Προχωρα ετσι, ευθεια...!!!
Προτείνω να έχουμε "επίσημους" φωτογράφους στο πρώτο και το τελευταίο αυτοκίνητο... ξέρεις, ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ!!! Στην πραγματικότητα, πιστεύω πως μιας και όλοι αγαπάν την φύση (γι' αυτό δεν πήραν 4Χ4? για να είναι πιο κοντά, πιο εύκολα?) θα είναι προσεχτικοί και "ευγενικοί" μαζί της. Πάμε για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να περάσουμε καλά και θέλουμε να ξαναπάμε και να τα ξανα-βρούμε όλα όμορφα, έτσι?Και μετά το "κήρυγμα" ... άντε, πάμε... γιατί αργεί τόσο να 'ρθει η Κυριακή?
Καλημέραααααααααα!!!!!Νες μέτριο πάντα!Όποιος θέλει χειροποίητο καφέ βάζει Riders on the storms και του πάω!Σε σκυλάδικα γαρδένιες μόνο
Παράθεση από: GiwrgosTH στις Ιανουάριος 11, 2007, 09:21Καλημέραααααααααα!!!!!Νες μέτριο πάντα!Όποιος θέλει χειροποίητο καφέ βάζει Riders on the storms και του πάω!Σε σκυλάδικα γαρδένιες μόνο Φέρτον........και έχω και γαρύφαλλα........
Παράθεση από: MrsGeriatrix στις Ιανουάριος 11, 2007, 10:06Προτείνω να έχουμε "επίσημους" φωτογράφους στο πρώτο και το τελευταίο αυτοκίνητο... ξέρεις, ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ!!! Στην πραγματικότητα, πιστεύω πως μιας και όλοι αγαπάν την φύση (γι' αυτό δεν πήραν 4Χ4? για να είναι πιο κοντά, πιο εύκολα?) θα είναι προσεχτικοί και "ευγενικοί" μαζί της. Πάμε για να ξεφύγουμε από την καθημερινότητα, να περάσουμε καλά και θέλουμε να ξαναπάμε και να τα ξανα-βρούμε όλα όμορφα, έτσι?Και μετά το "κήρυγμα" ... άντε, πάμε... γιατί αργεί τόσο να 'ρθει η Κυριακή? Πολυ σωστα μιλας Νικολ... Προβληματα λιγο - πολυ, εχουμε ολοι στη προσωπικη μας ζωη... Το να εχουμε λοιπον κι αλλα προβληματα, "χαζα" ή μη, στους χωρους που παμε καθαρα και μονο για να κανουμε το κεφι μας και να περασουμε ομορφα με τη παρεα μας, το βρισκω απολυτως παραλογο και αναιτιο...Θελουμε ολοι μας τη φυση και τη καλη παρεα!!!Αντε ρε γ@μωτο...3 μερες ακομη και... φυγαμεεεεεεεεεεεεεεεεε http://www.jimnyclub.com/forum/index.php/topic,1154.0.html !!!
Oχι φιλε... δε πειραζει... το παρελθον ειναι παρελθον ετσι κι αλλοιως, απλα εγω κρατησα μονο τις ομορφες στιγμες απο τοτε...
Καλημέρα...... πετάμε την Παρασκευή...