0 μέλη και 72 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αντε ρε τυχερακια... εχεις και τα ταξιδακια σου δωρεαν, ποιος στη χαρη σου...!!!
Παράθεση από: Nicksi στις Φεβρουάριος 24, 2007, 09:38Και τι περιμενεις γλυκεια μου Νικολ? Για κανονιστε με τον αγαπητο μας Δημητρη καμμια εξορμηση την αλλη εβδομαδα, ή τη μεθεπομενη!!! Αντεεεεεεεεε... κουνησου χελωναααααααααααααααααααα!!! Αχχχχ!!! Δεν ξέρεις τι τραβάω!!! Δεν θυμάμαι πότε ήταν το τελευταίο ΣΚ που μείναμε Αθήνα... - αυτά τα αλουμίνια δεν θα μπουν ποτέ στο καινούργιο σπίτι, το ξέρω!!!- Φύγαμε το απόγευμα του Σαββάτου και γυρίσαμε χθες τα μεσάνυχτα! Πάλι με έτρεχε σε βουνά και σε λαγκάδια! Μα να ξυπνάω και να έχω την Λ. Τσιβλού, πιάτο στα πόδια μου!?! Να βλέπω χιονισμένα βουνά, να κάνω ανωριμότητες με το τουτού του Justforkix (oups! ευτυχώς δεν μας είδαν!) και να με περιμένουν παϊδάκια, ψητά μανιτάρια και μπανάνα με σοκολάτα στην κατασκήνωση?!? (Τhanks, youknowwho!!!!) Τι ζωή είναι αυτή??? Καλημέρα everybody!!! ¶ντε, θα περάσει και αυτή η εβδομάδα και θα ξαναφύγουμε!!!
Και τι περιμενεις γλυκεια μου Νικολ? Για κανονιστε με τον αγαπητο μας Δημητρη καμμια εξορμηση την αλλη εβδομαδα, ή τη μεθεπομενη!!! Αντεεεεεεεεε... κουνησου χελωναααααααααααααααααααα!!!
Νίκο ευχαρίστως να οργανώναμε κάποια βόλτα αλλά σχεδόν κάθε Πέμπτη με Παρασκευή κάνουμε κάπως έτσι στον χάρτη της κεντρικής Ελλάδας και επιλέγουμε τυχαία ένα μέρος γύρω στις 3 με 4 ώρες το πολύ από την παλιόΑθήνα και φυσικά κάπου που να έχει τέτοιου είδους ξενοδοχείο
Καλημέρα σε όλους!Και εγώ ένα σκέτο, ανακατεμένο αλά Μαεστρία!!! Αλήθεια, που είναι η Μαεστρία???
Παρούσα... .... τα νεύρα μας δαντέλες σήμερα!!!
απίστευτη η κίνηση έξω ένα απέραντο πάρκιν η Κηφισίας - η εθνική και όλοι οι τριγύρο δρόμοι.....