Παιδες... το παρακατω το γραφω μονο και μονο για να εχετε απλα το νου σας και να προσεχετε αν ποτε τυχει σε καποιον απο εμας (ευχομαι βεβαια ποτε να μην τυχει...).
Εχθες το απογευμα κατεβαινοντας την Εθνικη οδο, λιγο πριν μπω στην Αθηνα, ξαφνικα το αυτοκινητο σβηνει και μενω συξυλος μεσα στους κανιβαλους που ετρεχαν και πηγαιναν ολοι μαλλια κουβαρια...
Αφου βαλαμε το αυτοκινητο στην ακρη, προσπαθουσα να το ξαναβαλω μπρος... αλλα ματαια...
Καποια στιγμη, παρατηρησα οτι το ηλιθιο ledακι με το λουκετακι και το κλειδι, δεν ελεγε να σβησει... Τηλεφωνο κατ ευθειαν στο Βαγγελη... Μετα απο συμβουλιο Βαγγελη0Θοδωρη, το συμπερασμα βγηκε: Mπλοκαρισε το immobilizer...
Ακολουθηθηκε η γνωστη πλεον διαδικασια, φορτωθηκε το Jimny στην οδικη βοηθεια και βουρ για το συνεργειο...
Προσπαθησαμε εκει ξανα μπας και παρει, αλλα αυτο δεν μας εκανε το χατηρι... Το επομενο βημα ηταν να παει σημερα το πρωι στη suzuki για ηλεκτρονικη πλεον γιατρεια...
Αφου κανονιστηκε να το περιμενουν και ενω περιμεναμε να παει η οδικη βοηθεια να το ξαναπαρει, ως δια μαγειας ο Θοδωρης τα καταφερε και το... εγιανε!!! Πλεον ειναι ολα καλα και το silver baby ειναι και παλι μια χαρα...
Σε συζητηση με μηχανικο απο τη suzuki μου ειπε οτι δεν ειναι ιδιαιτερα συχνο φαινομενο, αλλα δεν ειναι και απιθανο να συμβει... Φερτο απο εδω και θα δουμε...
Αλλα οταν μιλησα με ενα παλληκαρι απο την express service, με ρωτησε το εξης καταπληκτικο: Που ακριβως εμεινε?
Οταν εγω ψαχνομουν γιατι με ρωτησε, μου εξηγησε οτι καποιες φορες, οι τεραστιες κεραιες της κινητης τηλεφωνιας, ειναι παρα πολυ πιθανον να δημιουργησουν τετοια μπλοκαρισματα, λογω πολυ ισχυρων ηλεκτρομαγνητικων πεδιων!!!
Κανα 700αρι μετρα πριν απο το σημειο που εμεινα, οντως εχει μια τεραααααααααααστια κεραια τηλεφωνιας... Δε ξερω... ειμαι ακομη στο ψαξιμο...
Αν καποιος απο τη παρεα ξερει κατι που θα μπορουσε να βοηθησει τις... ερευνες, ας μας το πει... καλο ειναι να ξερουμε τι μας γινεται...