0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΤΕ ΟΡΙΟ ΤΑ 15 ;-25;-35; ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ Ο ΙΔΙΟΣ....
καλησπερα,εχω μια απορια...θελω να ακολουθησω κ εγω την παρεα σας αλλα αυτο το χωμα με τρομαξε λιγακι...το JIMNY μου ειναι streat.Αν ακολουθησω φοβαμε οτι θα το σπασω...το λεω γιατι ειμαι καινουριος στο αθλημα του 4χ4 κ δεν γνωριζω πολλα
αααχχχ σας ζηλευω!!!οργανονετε τετοιες καλες βολτες και εισαστε τοσο μακρια .μα να μην πεταει το γιμνυ μου να πεταγομαι καθε φορα κατω και να ερχομαι και εγω μαζι...
Dodoooooooo πες αλευρι... που πας ρε καραμητροοοοοοοοοοοοο με το χρεπιιιιιιιιι... εδω θα ειναι ΜΟΝΟ σοβαρα αυτοκινητα, κατακαημενοοοοοοοοο
Παράθεση από: Nicksi στις Ιανουάριος 23, 2007, 17:43Dodoooooooo πες αλευρι... που πας ρε καραμητροοοοοοοοοοοοο με το χρεπιιιιιιιιι... εδω θα ειναι ΜΟΝΟ σοβαρα αυτοκινητα, κατακαημενοοοοοοοοο εγω θα είμαι, θα είμαι, θα είμαι!!!!!! νιε νιε νιε νιε νιεεεεεεεεεεεεε
Προσπάθησε οσο θες ..........δεν σπάει......
Παράθεση από: IronΜan στις Ιανουάριος 23, 2007, 21:55Προσπάθησε οσο θες ..........δεν σπάει......χμμμμ......φιλε μου καλε ......μηπως να μου δανειζες το τζιμνακι σου?? ακουσα οτι θα γινει μια χαλαρη διαδρομη με κατι τζιμναδες και θελω να παω.....