Συμπληρώνω:
1. Η ατάκα για την plasma ήταν προς τον Krana
, με μένα ο russo είχε τον εξής διάλογο (ο πρώτος με το που συναντηθήκαμε):
- Γεια σου, είμαι η Μένια, με θυμάσαι; Τί κάνεις;
- Πού το βρήκες αυτό εδώ πέρα; (για τον ξενώνα
)
2. Russo σε krana κ chriska, οι οποίοι του πρότειναν να αλλάξουν δωμάτιο επειδή το δικό του είχε τζάκι, πλην όμως μόνο ένα κρεβάτι:
- Ρε σεις, αν κοιμηθείτε σε αυτό το κρεβάτι μόλις κλ@σει ο ένας ο άλλος θα πέσει κάτω
3. Στη σαββατιάτικη λασποβόλτα, όπως κάποιοι θα γνωρίζετε, η συνοδηγός μου δεν ήταν κ τόσο φαν του "αθλήματος", δεν είχε κοιμηθεί κ καλά.. τέλος πάντων.. ρωτάω λοιπόν το russo πόσα χλμ. περίπου θα κάνουμε χώμα, μου λέει 20 κ μηδενίζω τα χλμ. στο κοντέρ για να την ενημερώνω. Μετά από αρκετή ώρα αφού ξεκινήσαμε κάνουμε μια στάση για φωτογραφίες κ η συνοδηγός είναι κοινώς σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης
Με ρωτάει:
- Φτάνουμε;
- Μην ανησυχείς, φτάνουμε σε λίγο..
- Πόσα χλμ. έχουμε κάνει μέχρι τώρα;
- Εεεμμμ... 4!!!!
-
4. Χαρακτηριστική διάλεκτος Μάχου: με είπε, την είπα, κλάιν (από klein), χορός - τσιφτετέλι προς Μαρία
5. Η Μαρία σε στιγμές ανυπέρβλητης ποτοποσίας κ ενώ καθόμαστε σε παρακείμενο μπαράκι δίπλα στο τζάκι, διαπιστώνει ότι η φωτιά δεν είναι δυνατή κ για να την.. ενισχύσει (!) βάζει για προσάναμμα ένα χάρτινο αποκριάτικο καπελάκι - ντεκόρ του καταστήματος
Πάντως η φωτιά δυνάμωσε!
6. Russo προς krana για την "εντοπιότητα" κ την "αγριότητα" των κρεάτων της περιοχής:
- Σιγά το αγριογούρουνο, άμα θέλεις τέτοιο παίρνεις κ από το Makro!
7. Chriska για τη.. "σύσταση" της παρέας:
- Δεν είσαι εντάξει (προς εμένα).. έβλεπα ποσοστά κ τίποτα! Και δεν είσαι μόνο εσύ.. κρίμα τα τηλεφωνήματα που έκανα
8. Chriska στο τηλέφωνο, ενώ καθόμαστε για φαγητό κ όλοι οι γύρω του τον κοιτάμε γιατί φαίνεται να μιλάει "σοβαρά"
- What
9. Chriska σε krana την ώρα του φαγητού κ επειδή θα κοιμόντουσαν μαζί:
- Ρε μην τρως τζατζίκι ρε φίλε, πρόσεχε λίγο, θα μου μυρίζεις
10. Kranas σε chriska, πάλι επειδή θα κοιμόντουσαν μαζί:
- Χρήστο, μην τρως εσύ καρύδια με μέλι, θα φάω εγώ σήμερα
11. Η ατάκα από το cb, δε λέμε από ποιον προς ποιον
:
- Θα σε σουβλίσω
Επίσης, το πρωινό τραγούδι του Παντελή (Βοσκόπουλος), οι στίχοι δημοτικού τραγουδιού του Chriska κ η συνταγή καρυδοχυμού για μαύρα μαλλιά, η λιωμένη πίτα για αναζήτηση του φλουριού, το σετ καλλωπισμού που κέρδισε ο Παναγιώτης
Α, κ ένα τελευταίο που μόλις θυμήθηκα! Αφού πήραμε την Έμιλυ κ το Χρήστο από Τρίκαλα, γυρνάμε Ελάτη, εγώ με το Χρήστο πάμε για σουβλάκια, τα τρώμε κ καθώς κατεβαίνουμε προς το κέντρο - είχε περάσει κανά 20λεπτο από την άφιξή μας στην Ελάτη - βλέπουμε Nicksi με Έμιλυ ακόμα στο αυτοκίνητο, με έκφραση απόγνωσης η Έμιλυ "Δεν το πιστεύω, δε βρίσκει τον ξενώνα" - τόσο ταξίδι είχε κάνει η κοπέλα από Αθήνα, ήθελε λίγο να ξαποστάσει - κ όλο απορία ο Nicksi "Ρε Μένια πού είναι ο ξενώνας; Δεν τον βρίσκω.."