Το να δηλώσει συμετοχή συμετοχή οποιοσδήποτε χρήστης του φόρουμδεν αποτελεί αλοίωση αποτελέσματος(απο την στιγμή που τέθηκε το "Xρήστες του forum") .
Αλλοιωση είναι να ψηφίσει ο ίδιος χρήστης δυο φορές, κάτι που φυσικά δεν έγινε.
Ολα νόμιμα αλλά με κάποιες παραμέτρους....
Είδετε
Γιαννη δεν συμφωνώ με αυτό που λες...
Εμένα μου αρέσει η Καλαμπακα...τι δηλαδή??πρέπει να ψηφίσω αφού ξέρω πως δεν θα μπορέσω να έρθω??
Πρέπει να σκεφτούμε λίιιγο και τα ατόμα που είναι πίσω από όλη την διοργάνωση...ήθελαν να το κάνουν πιο δημοκρατικό το ζήτημα και εμείς αντί να τους διευκολύνουμε τους κάνουμε και μετανιώνουν για την όλη φάση...
Νομίζω πως πρέπει εκτός από εμάς να μάθουμε να σκεφτόμαστε λίγο και τους άλλους που προσπαθούν για το καλύτερο...ώστε να μην υπάρξουν αντιπαραθέσεις και παραθυράκια για σχόλια...
Δείτε το θέμα και απο την πλευρά τους...
Αν βάζανε δηλαδή ποστ " Η ΠΙΤΑ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ" τι θα κανατε??? Δεν θα δηλώνατε??
Εφόσον δεν θα είχατε άλλη απιλογή θα δηλώνατε...
Τώρα γιατί να γίνετε όλο αυτό???
Προσπαθείστε λίγο για το καλό εκείνων που είναι πίσω απο την ψηφοφορία...
Φιλικά πάντα
Η μικρή Φινλανδέζα!!!
Μικρή μου Φιλανδέζα...
Εσύ δεν ψήφισες γιατί ξέρεις οτι δεν θα έρθεις(το κομάτι σου θα στο κόψουμε...τώρα για το αν θα το στείλουμε...
μάλον θα το φάμε
).
Οταν κάνεις μια ψηφοφορία και λές ότι ψηφίζουν οι χρήστες, τα μέλη , κτλ δεν μπορείς να αποκλείσεις το Α χρήστη που ψήφησε, μιας και θα σου πεί ...τότε τι είπες ότι ψηφίζουν οι χρήστες??
Τοτε το θέμα είναι καθαρά ήθικο, για τον τρόπο που ψηφίζει ο καθένας, και αν κρέμεσε σε μια ψήφο(όπως πέρυσι που είμασταν 10-9) και ψηφίσει ο άλλος(που ξέρεις ότι δεν θα έρθει) τι του λές όταν δεν έρθει αλλά σε στείλει στο Μαυροβούνι για πίτα, και σου απαντήσει...κάτι μου έτυχε?
Στην διοργάνωση είμαι και εγώ οπως και όλοι όσοι εμπλέκονται με την μούρλια που λέγεται JimnyClub.com, η οργανωτική ομάδα αν θες, αρα και η δική μου η ζωή γινόταν δύσκολη.
Απλά αποφάσισα να απλουστεύσω την ζωή μου
Δείτε το θέμα και απο την πλευρά τους...
Αν βάζανε δηλαδή ποστ " Η ΠΙΤΑ ΘΑ ΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ" τι θα κανατε Δεν θα δηλώνατε??
Εφόσον δεν θα είχατε άλλη απιλογή θα δηλώνατε...
Τώρα γιατί να γίνετε όλο αυτό???
Προσπαθείστε λίγο για το καλό εκείνων που είναι πίσω απο την ψηφοφορία...
Σου έβαλα το bold γιατί δεν έχεις καταλάβει μάλον ποιοί είναι η οργάνωση
(την περσυνή την άφησα στα άλλα παιδιά μόνο και μόνο επειδεί το μόνο που δεν ήθελα ήταν να ασχολειθώ με οργανώσεις εκείνει την εποχή- αυτό που γούσταρα ήταν να πιώ ένα κρασί με τον μαλιαρό φίλο μου Τeo).
Ολα τα άλλα τα κάνουμε και τα αποφασίζουμε όλοι μαζί, admins kai mods...
Σκέψου ότι είναι καλύτερο να θέσεις "Μπουγάτσα με φλουρί" στην Καλαμπάκα, και όποιος θέλει έρχεται, ακόμα και αν δεν είναι τόσο δημοκρατικό όπως λές, παρά να έχεις το 50% δυσαρεστημένο, και όλους στην τσίτα μην ξέρωντας που θα πάμε
(δες περσυνή πίτα brat, φετινή , κοκ
δεν άντεξαν τις ψηφοφορίες
)
Το φιλικά ενοείτε, είσαι η μικρότερη, είσαι Χαλκιδέα, και σε θέλω κονέ για τον Αγιο Βασίλη