Ρε παιδιά να ρωτήσω..μήπως ξέρετε:το baba είναι συντομογραφία του Barbara ή του μπάρμπα;;
Μικρό κακομαθημένο μου αγόρι ένα από τα πρώτα πράγματα που σου είπα, όταν ο καλός Θεός μου ανέθεσε την εποπτεία σου
, ήταν ...
...
τα μικρά αγοράκια όταν ανοίγουν το στόμα τους, έστω και ηλεκτρονικά, φροντίζουν να μην λένε/γράφουν ΌΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ, διότι ο
baba... κας τους είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ τότε να ... τους το επισημαίνει με γλυκό και ήπιο τρόπο αλλά συγχρόνως τέτοιο, ούτως ώστε να τον έχουν για πάντα στο ... μυαλό τους, τον τρόπο, ( remembering factor ) και να μην εκτίθενται τα καημένα ούτε στο παρόν, αλλά ούτε και στο μέλλον,
...
συγχρόνως δε, θα πρέπει τα αγοράκια, καλώς ή κακώς, ... να δείχνουν και τον απαραίτητο ... ΣΕΒΑΣΜΟ στο baba τους. Στην δική σου την περίπτωση όμως θα κάνω την ... υπέρβαση, ... αγαπητέ μου
γιέ,
διότι όχι μόνο λές ότι μ@@@@@@α σου κατέβει, αλλά το χειρότερο ...
ΕΙΣΑΙ ΑΣΕΒΗΣ
Γι'αυτό σε εσένα (
), θα εφαρμόσουμε μια ιδιαίτερη φιλοσοφία, μετά την οποία, ... την όλη αυτή διαδικασία θα την έχεις "ζωντανή" μέσα σου, σαν "ανάμνηση" για πολλά, ... μα πάρα πολλά χρόνια,
... θα είναι ο προσωπικός σου
" remembering fucktor " ... θα μάθεις τι σημαίνει ...
RESPECT
Επιφυλάσσομαι,
... εσύ απλά να φυλάγεσαι
...
μικρό μου αγόρι Υ.Γ. Τί είναι αυτό που σε κοιτάζει στοργικά στα μάτια, σου μιλά Γαλλικά ... και θα σε γ@@@@@ι ;