Καλά τα λέτε με το αμορτησερ τιμονιού, και εγώ σκοπεύω να βάλω σύντομα, αλλα με το αμορτισερ καλύπτεις το πρόβλημα, και δεν το λύνεις... Τι μας νοιάζει βέβαια αυτό, αλλα καλύτερα είναι να βρισκόταν και η αιτία. Εμένα πάντως έτρεμε και με τα μαμα λάστιχα και με τις μαμα ζάντες, και με 7" ζάντες, και με αναγόμωση, και με 50/50!!!!!
...έχω δοκιμάσει τα πάντα...
...ένα νέο στην πολυσησυζητιμένη αυτή περίπτωση είναι το εξής. Προχτες παρατήρησα οτι έχανα βαλβολίνες απο τα "καρπούζια" μπροστά. Πήγα στο συνεργείο, το άνοιζε,άλλαξε τις τσιμούχες, αλλα άλλαξε και τα ρουλεμαν απο τα καρπούζια, γιατί ήταν τελείως σκουριασμένα... δεν γύριζαν σχεδον!!! Και τα τεσσερα... Μου εξήγησε οτι απλα όπως βγαίνει βαλβολίνη, μπαίνει νερο οπότε όλα σκουριαζουν εκει μέσα... Τα παραπάνω τα ανέφερα, γιατι απο όταν πήρα το αυτοκίνητο απο το συνεργείο, το τρέμουλο σχεδόν σταμάτησε!!! Είναι ανεπέσθητο πλεον ενώ πριν σου έσπαγε τα νευρα. Αν κάνω και μια ζυγοστάθμιση μπορεί όλα να στρώσουν προσωρινά!!!
Καλού - κακού όσοι κανετε ταρζανιές κοιτάξτε τα ρουλεμαν αυτά!!! Πάντως ξέρω δυο αυτοκίνητα στην Ηγουμενίτσα μόνο που τρεμουν απο την μέρα που κατέβηκαν απο την νταλίκα!!! Καινούργια!!!Οπότε....