0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
re me thelete telika??? exw kalo skopo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Παράθεση από: bilias_jr στις Ιανουάριος 04, 2007, 22:50Παράθεση από: Majestix στις Ιανουάριος 04, 2007, 22:4020. Majestix or Chris(Πρώτο μου post...Kαλώς σας βρήκα...)...ο γνωστος katsumoto?? Σωστά ο Γνωστός ώς Chris -Katsumoto και τελευταία...αλλά και για πάντα..ο Γαλάτης Μajestix...
Παράθεση από: Majestix στις Ιανουάριος 04, 2007, 22:4020. Majestix or Chris(Πρώτο μου post...Kαλώς σας βρήκα...)...ο γνωστος katsumoto??
20. Majestix or Chris(Πρώτο μου post...Kαλώς σας βρήκα...)...
εσυ μπαρμπα? θα σκασεις μυτ?
Καλά τι κάνεις εσύ εδώ;δεν ντρέπεσαι;ααααααααααααα!
Με χαρά βλέπω παλιούς καλούς φίλους που έχω πάνω από ένα χρόνο να τους δω στην εκδρομή, έχω μια υποψία ότι θα είναι τέλεια, αλλά είπα, δεν ξαναδηλώνω συμετοχή για να μην το γκαντεμιάσω!!!
Πέταξε το ημερολόγιο, κλείσε το τηλέφωνο, φύγε απο το γραφείο, κλειδώσου στο σπίτι μέχρι την ημερομηνία της εκδρομής.......... και έλα κατευθείαν στο σημείο συνάντησης........εκτός και υπάρχουν πιέσεις άνωθεν
Παράθεση από: Majestix στις Ιανουάριος 04, 2007, 22:55Παράθεση από: bilias_jr στις Ιανουάριος 04, 2007, 22:50Παράθεση από: Majestix στις Ιανουάριος 04, 2007, 22:4020. Majestix or Chris(Πρώτο μου post...Kαλώς σας βρήκα...)...ο γνωστος katsumoto?? Σωστά ο Γνωστός ώς Chris -Katsumoto και τελευταία...αλλά και για πάντα..ο Γαλάτης Μajestix... Καλά τι κάνεις εσύ εδώ;δεν ντρέπεσαι;ααααααααααααα!
Παράθεση από: vidas στις Ιανουάριος 04, 2007, 22:05re me thelete telika??? exw kalo skopo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δηλαδη αμα ερθεις ,νομιζεις θα σε διωξουμε??? Καλο σκοπο δεν θεωρω να μας φας τα μπριζολιδια στην ταβερνα ! υγ γιατι δεν γραφεις ελληνικα!
Παράθεση από: bilias_jr στις Ιανουάριος 04, 2007, 22:25Παράθεση από: vidas στις Ιανουάριος 04, 2007, 22:05re me thelete telika??? exw kalo skopo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!δηλαδη αμα ερθεις ,νομιζεις θα σε διωξουμε??? Καλο σκοπο δεν θεωρω να μας φας τα μπριζολιδια στην ταβερνα ! υγ γιατι δεν γραφεις ελληνικα!O Θανάσης δεν γράφει Ελληνικά...ή γράφει όποτε θέλει Ο Θανάσης είναι ο Vidas ...άρα έτσι εξηγούνται όλα Είναι κρητικός μην του κολάς , θα σε πατήσει με το κτήνος του 1..αμα δεν κάνω post από το κινητό μου όλα καλά με τα ελληνικά μου.2… κρύβε λόγια λόγια …. Παρεμπίπτοντος αυτό το μπλουζάκι ο Πικάσο το φτιάχνει και το περιμένω ακόμα??Ακούς καραφλέ ουρανέ??? Είναι επίτημο μέλος, μιας και είναι ο μόνος που ήθελε να φορέσει Serkova μπλουζάκι και να πάει βόλτα στα γραφεία