Καλημέρα κι από μένα σε όλη την παρέα.
Πρώτη επαφή για μένα με το club από κοντά και τα συναισθήματα ανάμεικτα!
Κατ'αρχήν να συστηθώ. Είμαι λοιπόν ο Achariz, κατά κόσμον Αλέξης με το ασημένιο Jimny με τα διάφορα αυτοκόλλητα στο πίσω μέρος. (Δεν ακολούθησα στην ταβέρνα αλλά πήρα τον δρόμο της επιστροφής προς Αθήνα, λόγω υποχρεώσεων όπως είχα αναφέρει και με την συμμετοχή μου.) Ο Nicksi και ο Βασίλης μάλλον μας θυμούνται μιας και χαιρετίσαμε καθώς ανεβαίναμε.
Θα ήθελα να ξεκινήσω λοιπόν με αυτά που μου έκαναν "άσχημη" εντύπωση.
1ον.
Η περιγραφή της εκδρομής ήταν Περιηγητική. Μια τέτοια εκδρομή, κατά την ταπεινή μου γνώμη πάντα, έχει τα εξής χαρακτηριστικά.
Κινούμαστε όσο το δυνατόν μέσα στην φύση, από εύκολους βατούς δρόμους και για τα "μαμά" αυτοκίνητα, τα οποία μπορούσαν να συμμετέχουν στην εκδρομή, και δεν παρουσιάζεται η ανάγκη για φτυάρια τραβήγματα κλπ στα 20 πρώτα μέτρα!
Λοιπόν στα 250 χλμ που έκανα την Κυριακή τα 5-10 ήταν μέσα στο δάσος σε χωματόδρομο.
Η τελευταία περιηγητική βόλτα που έκανα ήταν στην .....Πάρνηθα και ήταν η απλούστατη διαδρομή από Αυλώνα στο Μοντ Παρναίς. Που είχε και τις ευκαιρίες για παιχνίδι. Αλλά είχε βόλτα μέσα στο δάσος με εναλλαγή τοπίων, με στάσεις για καφέ και περπατημα στη φύση κλπ.
2ον.
Σε καμιά περίπτωση δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε και οι 20-30 ο ένας πίσω από τον άλλόν αφού δεν ξέρουμε τη θα συναντήσουμε στα 5 μέτρα μπροστά μας και μετά να κάνουμε μανούβρες όλοι μαζί μέσα σε χωράφια για να γυρίσουμε πίσω.
Μπορούσαν να υπάρχουν 2 αυτοκίνητα που θα προπορεύονται 10 λεπτά και να καθοδηγούν τους υπολοίπους μιας και απο επικοινωνίες καλά κρατεί η ομάδα.
3ον.
Φτιάχνουμε ένα πρόγραμμα και το τηρούμε αυστηρά!
Δεν σταματάμε και ξεκινάμε 5 φορές μέχρι να φτάσουμε στον προορισμό μας!
(Εξαιρώ βέβαια την ατυχία του Nicksi που ελπίζω να μην είναι τελικά κάτι σοβαρό για το silver baby).
Θα μπορούσαμε τελικά ίσως να δώσουμε όλοι ραντεβού στην Στενή στις 10 και όχι να φύγουμε από την Στενή στις 11:30 - 12:00 έχοντας ξυπνήσει από τις 7:30. Στην Λάρισσα θα φτάναμε!
4ον.
Τα σημερινά σχόλια!
Δεν ακούστηκε το παραμικρό πρόβλημα σήμερα! Αυτό με έκανε να γράψω τα παραπάνω αν και νέος στην παρέα. Τα πάρα πολύ ωραία και τα τέλεια δίνουν και πέρνουν, χωρίς βέβαια να έχω την διάθεση να μειώσω την άποψη σε κανέναν, απλά χτες άκουσα κάποιες "γκρίνιες" στην διαδρομή από διάφορα άτομα και δεν βλέπω να γράφεται τίποτα εδώ σήμερα. Ισως πάλι είναι νωρίς ακόμα!
Αυτές ήταν οι απόψης για το όχι τόσο τι δεν μου άρεσε εμένα του σοφού και ξερόλα achariz. Τα θέτω όμως σαν παρατηρήσεις ώστε να βελτιώνουμε τις βόλτες μας και να τις κάνουμε περισσότερο όμορφες. ¶λλωστε είναι πλέον ολοφάνερο πως το jimnyclub είναι όλοι η Ελλάδα, είναι πολύ μεγάλο, έχει πολλά μέλη. Αυτό σημαίνει πως οι βόλτεσ από δω και μπος θα είναι πολυάριθμες = δυσκολές! Δεν χρειάζεται λοιπόν ούτε να μετράμε πόσα αυτοκίνητα ήμασταν ούτε να βγάζουμε χιλιάδες φωτογραφίες για το φοβερό γεγονός! Χρειάζεται να δίνουμε προτάσεις για το πως θα μετατραπεί αυτό σε κάτι λειτουργικό και όμορφο.
Καλή εντύπωση μου έκαναν
1ον.
Η πρωτοβουλία και η οργάνωση της εκδρομής.
2ον.
Η απλόχερη πράγματι βοήθεια από όλους σε όλους, ακόμα και σε μας τους πιο άγνωστους, είτε αυτό ήταν φτυάρι στο χάρι και δώσε είτε αυτό ήταν καθοδήγηση σε πιο δύσκολα κομμάτια στην διαδρομή.
3ον.
Η προσπάθεια να λειτουργήσει αυτό το δύσκολο και προβληματικό λόγω μεγέθους group σε όλή την διάρκεια της εκδρομής. Και μόνο η προσπάθεια για μένα είναι σημαντική όσο αποτελεσματική είναι ή δεν είναι!
4ον.
Η αγάπη, ο ενθουσιασμός, το πάθος, η τρέλα για το αγαπημένο μας τετρακίνητο.
Το Jimny.
Ελπίζω να μην κούρασα και να με ξαναπαίξετε παρόλα τα "αρνητικά" που ανέφερα πιο πάνω.