0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
το θεμα ειναι ενα...........................ποτε θα ξαναπατε.....ξαναπαμε??? να παιξουμε και εμεις??υποσχομαι οτι δεν θα το σπασω............................................πολυ
.... αν με πάρει μαζί ο μπάρμπας τώρα που θα είναι ασταμάτητος με τα λάστιχα.
καμια σουζα κανεις?
Εγώ μετά τις γιορτές το γύμνι μπήκε για ολική ανανέωση σε μοτέρ και σασμάν και σε κάτι μικρόκατασκευές ακόμα εκτός και αν με πάρει μαζί ο μπάρμπας τώρα που θα είναι ασταμάτητος με τα λάστιχα.
Παράθεση από: Bl@ckDog στις Δεκέμβριος 22, 2006, 15:29το θεμα ειναι ενα...........................ποτε θα ξαναπατε.....ξαναπαμε??? να παιξουμε και εμεις??υποσχομαι οτι δεν θα το σπασω............................................πολυ Εγώ μετά τις γιορτές το γύμνι μπήκε για ολική ανανέωση σε μοτέρ και σασμάν και σε κάτι μικρόκατασκευές ακόμα εκτός και αν με πάρει μαζί ο μπάρμπας τώρα που θα είναι ασταμάτητος με τα λάστιχα.
Παράθεση από: fanis στις Δεκέμβριος 22, 2006, 16:14Παράθεση από: Bl@ckDog στις Δεκέμβριος 22, 2006, 15:29το θεμα ειναι ενα...........................ποτε θα ξαναπατε.....ξαναπαμε??? να παιξουμε και εμεις??υποσχομαι οτι δεν θα το σπασω............................................πολυ Εγώ μετά τις γιορτές το γύμνι μπήκε για ολική ανανέωση σε μοτέρ και σασμάν και σε κάτι μικρόκατασκευές ακόμα εκτός και αν με πάρει μαζί ο μπάρμπας τώρα που θα είναι ασταμάτητος με τα λάστιχα. μηπως πουλας τιποτις λογο αλαγων?
καντο κομματια πιο πολλα θα παρεις.βοηθιτικο ----- εγω
Ποτε θες?? εμενα ειναι 6χλμ απο το σπιτι μου!